Αθλητισμός

Άρης: Στη λίστα και ο Σάσα

Άρης: Στη λίστα και ο Σάσα

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2021-2022 / PLAY OFF / ΑΡΗΣ - ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Ο 33χρονος Βραζιλιάνος χαφ της Φορταλέζα είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι κιτρινόμαυροι ενώ και ο ίδιος φαίνεται θετικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Ο Λούκας Σάσα είναι ένας από τους παίκτες που εξετάζουν οι άνθρωποι του Άρη, για την ενίσχυση της μεσαίας γραμμής της ομάδας τους. Οι κιτρινόμαυροι έχουν ξεχωρίσει, σύμφωνα με πληροφορίες, τρεις περιπτώσεις παικτών, ανάμεσα στους οποίους βρίσκεται και ο 33χρονος χαφ της Φορταλέζα όπως γράφει το top10.gr

Ο ποδοσφαιριστής έχει συμβόλαιο για ακόμα έναν χρόνο με την ομάδα της Βραζιλίας, φαίνεται, όμως, ότι αν ο Άρης τον επιλέξει, μπορεί να το λύσει. Πρόκειται για παίκτη που δεν θα χρειαστεί προσαρμογή, καθώς γνωρίζει πολύ καλά το ελληνικό πρωτάθλημα αλλά και τα πράγματα στον Άρη.

Ακόμα, είχε συνεργαστεί και με τον Άκη Μάντζιο, στην προηγούμενη θητεία του Έλληνα τεχνικού στους κιτρινόμαυρους. Ο Σάσα φαίνεται θετικός, σύμφωνα με πληροφορίες, στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Κλεάνθης Βικελίδης και εξελίξεις αναμένεται να σημειωθούν μέσα στις επόμενες μέρες.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments