EDITOR'S PICK

Bjork: Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ για το «Victimhood»

Bjork: Κυκλοφόρησε το βίντεο κλιπ για το «Victimhood»

Πηγή Φωτογραφίας: Διαδίκτυο, Το κλιπ, σε σκηνοθεσία των Gabríela Friðriksdóttir & Pierre-Alain Giraud (που είναι υπεύθυνοι και για το artwork του Fossora), έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Ισλανδής τραγουδίστριας στη Λισαβόνα, ενώ χθες «ανέβηκε» και στο YouTube.

Έχει περάσει ένας χρόνος από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ της «Fossora», κι όμως η Björk συνεχίζει να δίνει ζωή στα κομμάτια του δίσκου

Έχει περάσει ένας χρόνος από την κυκλοφορία του τελευταίου άλμπουμ της «Fossora», κι όμως η Björk συνεχίζει να δίνει ζωή στα κομμάτια του δίσκου. Μάλιστα, πριν από λίγες ώρες κυκλοφόρησε ένα νέο μουσικό βίντεο κινουμένων σχεδίων για το single, «Victimhood».

Το κλιπ, σε σκηνοθεσία των Gabríela Friðriksdóttir & Pierre-Alain Giraud (που είναι υπεύθυνοι και για το artwork του Fossora), έκανε πρεμιέρα κατά τη διάρκεια της συναυλίας της Ισλανδής τραγουδίστριας στη Λισαβόνα, ενώ χθες «ανέβηκε» και στο YouTube.

Μιλώντας για το βίντεο, η Friðriksdóttir δήλωσε: «Ήμουν απόλυτα γοητευμένη από το τραγούδι. Δεν μπορούσα να το ξεχάσω, είχα και κάποια όνειρα σχετικά με αυτό. Ήταν μια βαθιά σύνδεση από την πρώτη στιγμή που το άκουσα. Το τραγούδι ασχολείται με πράγματα που σκέφτομαι συχνά, έχει να κάνει με την αυτολύπηση και το πόσο γελοίος ή πόσο αστείος ήσουν σε μια κατάσταση ή σε ένα παράξενο μέρος όπου περνούσες δύσκολες στιγμές και μετά βλέπεις τον εαυτό σου».

«Αντί να δείχνεις συνέχεια κάποιον άλλο, είναι τόσο ωραίο να ανακαλύπτεις ξανά τον εαυτό σου. Να σπάσεις τη συγκεκριμένη μάσκα ενός συγκεκριμένου συναισθήματος σε μια συγκεκριμένη στιγμή. Νομίζω ότι και μέσα στους ίδιους τους στίχους, υπάρχει αυτή η ποίηση για μια ανθρώπινη κατάσταση που είναι πραγματικά οικεία για όλους, νομίζω ότι όλοι μπορούν να την καταλάβουν».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments