Ελλάδα

Ιατροδικαστής για έγκλημα στο “Blue Horizon”: «Με χτυπήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι ο 36χρονος» [vid]

Ιατροδικαστής για έγκλημα στο “Blue Horizon”: «Με χτυπήματα στο πρόσωπο και στο κεφάλι ο 36χρονος» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Blue Horizon: ποιος ήταν ο 36χρονος Αντώνης που τον έσπρωξαν από το πλοίο και πνίγηκε/ mama365.gr

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Χτυπήματα σε πρόσωπο και κεφάλι φέρει ο άτυχος 36χρονος που έχασε τη ζωή του στο έγκλημα στο λιμάνι του Πειραιά, ενώ την ίδια ώρα πολίτες στο Ηράκλειο Κρήτης διαμαρτύρονται για τη δολοφονία του.

«Πνιγμός εντός θαλασσίου ύδατος σε έδαφος κάκωσης κεφαλής» είναι η αιτία θανάτου του 36χρονου Αντώνη, του δυστυχούς βιοπαλαιστή που έπεσε θύμα των ζοφερών και κτηνωδών ενστίκτων των μελών του πληρώματος του πλοίου Blue Horizon που χθες αργά το βράδυ τον πέταξαν στη θάλασσα και ξεψύχησε στα παγωμένα νερά του λιμανιού του Πειραιά.

Η νεκροψία – νεκροτομή του φτωχού Κρητικού που κάνει όλη την Ελλάδα να ξεσπά σε λυγμούς που ξεκίνησε γύρω στις 13:30 στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά από τους ιατροδικαστές Σωτήρη Μπογιόκα και Σωκράτη Τσαντίρη ολοκληρώθηκε πριν από λίγο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του newsit.gr, στη σορό του 36χρονου, υπήρχαν αρκετά ευρήματα που εξετάστηκαν δίνοντας μια αρκετα καλή εικόνα στους επιστήμονες. Ειδικοτερα: οι ειδικοί διαπίστωσαν πως ο νεαρός έχασε ζωή του από πνιγμό, καθώς όπως είπαν και οι φιλοι του δεν ηξερε κολύμπι, σε συνδυασμό με τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες στο σημείο όχι μόνο του νερού αλλά και τις περιδίνησης απο τις προπέλες του πλοίου. Επιπροσθέτως όπως διαπίστωσαν έφερε χτυπήματα στο κεφάλι και το πρόσωπο.

Την ίδια ώρα, στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πειραιά, μετέβη και ειδικό κλιμάκιο της Διεύθυνσης Εγκληματολογικών Ερευνών προκειμένου να φωτογραφήσει τη σορό του 36χρονου και να αναζητήσει επιπλέον στοιχεία που θα φωτίσουν πλήρως το σκηνικό του θανάτου.

Εντωμεταξύ ΕΔΕ για τις ενέργειες του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πειραιά ως προς την διαχείριση του περιστατικού διέταξε ο υπουργός Ναυτιλίας, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.