Lifestyle

Αλέξανδρος Ρήγας: Η αγαπημένη σειρά που έχω κάνει είναι «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» [vid]

Αλέξανδρος Ρήγας: Η αγαπημένη σειρά που έχω κάνει είναι «Οι στάβλοι της Εριέτας Ζαΐμη» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Ο Αλέξανδρος Ρήγας επιστρέφει με νέα σειρά στον Alpha/ Ladylike.gr

Αλέξανδρος Ρήγας: «Έχω κάνει την διαθήκη μου αλλά δεν υπάρχει καμία περιουσία»

Ο Αλέξανδρος Ρήγας μίλησε για τις γνωστές σειρές στις οποίες έχει παίξει, καθώς και για το γεγονός ότι έχει φτιάξει τη διαθήκη του, μετά το εγκεφαλικό που υπέστη, κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του στην εκπομπή «Στούντιο 4» το απόγευμα της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου.

View this post on Instagram

A post shared by Alexandros Rigas (@alexandrosrigas1965)

«Ήταν πρακτικό. Γιατί αντιμετωπίζουμε τον θάνατο ως μακάβριο; Γιατί είναι μακάβριο να κάνεις τη διαθήκη σου; Ναι, την έχω κάνει. Δεν υπάρχει και καμία περιουσία. Το θεωρώ πρακτικό γιατί το ατύχημα, ο θάνατος, το συμβάν μπορεί να καραδοκεί ανά πάσα στιγμή. Έπαιξε ρόλο η δική μου ασθένεια. Ο θάνατος κάποιων ανθρώπων που έχουν υπάρξει κοντινά στη ζωή σου, σε επηρεάζει έτσι κι αλλιώς. Σίγουρα σου υπενθυμίζει ότι το τρένο μπορεί να σταματήσει ανά πάσα στιγμή χωρίς να σε ρωτήσει» είπε αρχικά ο Αλέξανδρος Ρήγας.

«Άρα, το να προετοιμάζεσαι δεν είναι κακό, ούτε μακάβριο. Ίσως μερικές φορές μπορεί να είναι απελευθερωτικό γιατί μπορεί να θυμάσαι κάθε μέρα ότι πρέπει να κάνεις πράγματα που αγαπάς, που σου αρέσουν. Τώρα δεν φοβάμαι τον θάνατο, είμαι θυμωμένος. Γιατί να πρέπει να πεθαίνουμε; Ότι θα υπάρχει η ζωή χωρίς εσένα δεν έχει έναν θυμό;» πρόσθεσε στη συνέχεια ο ηθοποιός.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments