Πολιτική

Εσωκομματικό “φάουλ” Κασσελάκη ενόψει ΔΕΘ;

Εσωκομματικό “φάουλ” Κασσελάκη ενόψει ΔΕΘ;

Πηγή Φωτογραφίας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗ ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Προεδρική εμφάνιση προετοιμάζει ο κ. Κασσελάκης ενόψει ΔΕΘ, ακυρώνοντας, όμως, εν μέρει την εσωκομματική τάξη και ιεραρχία.

Αναταραχή επικρατεί στην Κουμουνδούρου αλλά και μεταξύ των τεσσάρων υποψηφίων για το «φάουλ» του Στέφανου Κασσελάκη να προγραμματίσει επίσκεψη στη Θεσσαλονίκη την ίδια ημέρα που θα εξελίσσεται το επίσημο πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ.

Μέχρι και αργά το βράδυ χθες τα τηλέφωνα έδιναν και έπαιρναν, καθώς το επιτελείο του κ. Κασσελάκη ανακοίνωσε ένα βαρύ πρόγραμμα συναντήσεων με τον πρώην δήμαρχο της πόλης και σειρά παραγωγικών φορέων, την ίδια ημέρα και ώρα που ο Σωκράτης Φάμελλος θα πραγματοποιεί και εκείνος περιοδεία στην πόλη, στο πλαίσιο της θεσμικής εκπροσώπησης της αξιωματικής αντιπολίτευσης ενόψει της Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Από την πλευρά των συνυποψηφίων του εκφράζεται έντονη δυσαρέσκεια, με πολλούς να επαναφέρουν στο προσκήνιο τα περί αμετροέπειας που του καταλογίζουν αρκετοί από το ΣΥΡΙΖΑ.

Σύμφωνα με πληροφορίες, την ενόχλησή του για το γεγονός δεν έκρυψε και ο Σωκράτης Φάμελλος, με πολλούς να μιλούν για unfair του κ. Κασσελάκη και στο πρόσωπό του και στο κόμμα που ετοιμάζεται για τη ΔΕΘ.

Το “προεδρικό” πρόγραμμα στη ΔΕΘ

Μια ματιά στο πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει ο κ. Κασσελάκης παραπέμπει περισσότερο σε πρόγραμμα… εν ενεργεία προέδρου, παρά σε υποψήφιο πρόεδρο κόμματος.

Τουλάχιστον οκτώ συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς και θεσμικούς παράγοντες της συμπρωτεύουσας έχει προγραμματίσει ο υποψήφιος για την προεδρία του κόμματος, την ώρα που ο πρόεδρος της ΚΟ, ο οποίος ομόφωνα, όπως έχουν αποφασίσει στον ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσωπεί το κόμμα μέχρι την εκλογή νέου προέδρου, θα πραγματοποιεί συναντήσεις με τους παραγωγικούς φορείς στον χώρο της ΔΕΘ.

Όλα αυτά την ώρα που στη Θεσσαλονίκη θα παρουσιάζει τον συνδυασμό του «Θεσσαλονίκη για όλους» ο υποψήφιος του ΣΥΡΙΖΑ για τον δήμο, Σπύρος Πέγκας, και όπου ο κ. Κασσελάκης έχει δηλώσει ότι θα δώσει το «παρών».

Μπροστά σε αυτό το γεγονός ούτε ο κ. Κασσελάκης μπορεί και δεν προτίθεται, όπως φαίνεται, να αναβάλει την επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη, και ο Σωκράτης Φάμελλος δεν θα μπορούσε να κάνει πίσω από την προετοιμασία του ΣΥΡΙΖΑ για την άνοδο του νέου προέδρου στη ΔΕΘ την Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments