Πολιτική

Σύσκεψη Σ. Φάμελλου με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης [vid]

Σύσκεψη Σ. Φάμελλου με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, θα πραγματοποιήσει στις 13:30 σύσκεψη ενημέρωσης

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, θα πραγματοποιήσει στις 13:30 σύσκεψη ενημέρωσης

Ο πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία, Σωκράτης Φάμελλος, επικεφαλής αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, θα πραγματοποιήσει στις 13:30 σύσκεψη ενημέρωσης με παραγωγικούς φορείς της Θεσσαλονίκης ενόψει της 87ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.

Στο πλαίσιο των συναντήσεών του, νωρίτερα στις 10:00 π.μ., ο Σωκράτης Φάμελλος θα πραγματοποιήσει ενημερωτική συνάντηση για τα θέματα των δασικών πυρκαγιών με τον δρ. Αλέξανδρο Δημητρακόπουλο, πρόεδρο και καθηγητή Τμήματος Δασολογίας και Φυσικού Περιβάλλοντος Α.Π.Θ., διευθυντή Εργαστηρίου Υλωρικής, ειδικό στις Δασικές πυρκαγιές και μέλος της επιτροπής Goldammer.

Πιθανή αναβολή των εσωκομματικών εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ

Η κατάσταση που επικρατεί στη χώρα και κυρίως στις περιοχές που υπέστησαν τα μεγαλύτερα προβλήματα από την κακοκαιρία «Daniel», ωθούν το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης να προχωρήσει σε αναβολή των εσωκομματικών εκλογών ανάδειξης προέδρου.

Ως εκ τούτου, είναι πολύ πιθανό εντός της ημέρας, να υπάρξουν σχετικές ανακοινώσεις.

Ακυρώνεται η ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην ΔΕΘ

Την απόφαση φέρεται να πήρε ο ίδιος, μετά και τις τελευταίες εξελίξεις και τις καταστραφικές συνέπειες της κακοκαιρίας Daniel στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας.

ΔΕΘ: Η Κεντρική Μακεδονία προσπαθεί να μετατραπεί σε μια συγκεντρωτική ελληνική οικονομία

Λίγες ημέρες απομένουν για τη ΔΕΘ 2023 και η Θεσσαλονίκη ετοιμάζεται για άλλη μία χρονιά να φορέσει τα «γιορτινά» της για να υποδεχτεί την έκθεση που συγκεντρώνει τις κορυφές του επιχειρηματικού και πολιτικού κόσμου, κρύβοντας, ενδεχομένως, «κάτω από το χαλί», εγγενείς αδυναμίες που οφείλονται στην αναπτυξιακή μονομέρεια και στον «υδροκεφαλισμό» του ελληνικού κράτους και οικονομίας.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments