Ελλάδα

Αδερφή δολοφονημένου Αντώνη: «Να τιμωρηθούν και να μη ξαναβγούν από τη φυλακή οι δολοφόνοι» [vid]

Αδερφή δολοφονημένου Αντώνη: «Να τιμωρηθούν και να μη ξαναβγούν από τη φυλακή οι δολοφόνοι» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Ξεσηκωμός για την απάνθρωπη δολοφονία του Αντώνη-«Για να μη συνηθίσουμε τη φρίκη»: Καλέσματα διαμαρτυρίας σε Πειραιά και Άγιο Νικόλαο /thefaq.gr

«Να σαπίσουν στη φυλακή»! Ξεσπά η αδερφή του 36χρονου Αντώνη που δολοφονήθηκε από μέλη του πληρώματος του Blue Horizon…

Συντετριμμένοι είναι οι συγγενείς του 36χρονου Αντώνη που βρήκε φρικτό θάνατο, όταν μέλη του πληρώματος του Blue Horizon έσπρωξαν στην θάλασσα τον άτυχο άνδρα από τον καταπέλτη του πλοίου στο λιμάνι του Πειραιά.

Μιλώντας στο MEGA, η αδερφή του Ρένα εξέφρασε την οργή της για το τραγικό συμβάν, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στους υπαίτιους για τον θάνατο του αδελφού της.

«Tην Τετάρτη το έμαθα από τον αδερφό μου τον τον Νικολή και μας έδειξε το βίντεο, μας είπε ότι τον πέταξαν μέσα στην θάλασσα. Τι να πω εγώ; Στενοχωρήθηκα πάρα πολύ.

«Δεν θέλω να βγουν από την φυλακή ποτέ, να σαπίσουν μέσα εκεί θέλω οι δολοφόνοι», ανέφερε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε με δάκρυα στα μάτια: «Ήταν ο μικρός μου αδερφός και θα τον αναζητώ μια ζωή, δεν έχω να πω τίποτα άλλο».

«Να κάτσουν ισόβια μέσα», είπε από την πλευρά του ο κουνιάδος του 36χρονου σε δηλώσεις του, ενώ συγκλονισμένοι είναι και οι γείτονες του Αντώνη στις εργατικές κατοικίες του Αγίου Νικολάου. «Ήταν απάνθρωπο αυτό που έκαναν, ήταν ένα αθώο και καλό παιδί», σχολίασε συγκεκριμένα περίοικος.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments