Ελλάδα

«Daniel»: “Κομμένη” στα δύο η Ελλάδα – Αλλαγές στα δρομολόγια της Hellenic Train

«Daniel»: “Κομμένη” στα δύο η Ελλάδα – Αλλαγές στα δρομολόγια της Hellenic Train

Πηγή Φωτογραφίας: ΛΑΡΙΣΑ - ΤΡΑΙΝΑ (EUROKINISSI / ΜΑΝΤΖΙΑΡΗΣ ΚΩΣΤΑΣ)

Ανακοινώθηκαν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των τρένων και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις εξαιτίας των προβλημάτων που προκάλεσε η κακοκαιρία στο σιδηροδρομικό αλλά και το οδικό δίκτυο.

Λόγω διακοπής της σιδηροδρομικής κυκλοφορίας μεταξύ Λειανοκλαδίου – Λάρισας και των προβλημάτων που προκλήθηκαν στο δίκτυο εξαιτίας των πλημμυρών από την κακοκαιρία Daniel, σήμερα Παρασκευή 8/9/2023 θα υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια και κυκλοφοριακές ρυθμίσεις (φωτογραφία αρχείου, επάνω, από AP).

Ειδικότερα, σύμφωνα με ενημέρωση της Hellenic Train, στις γραμμές: · Αθήνα – Θεσσαλονίκη: Οι αμαξοστοιχίες Intercity 50,52,60,54 και 56 θα υποκατασταθούν με λεωφορεία. · Θεσσαλονίκη – Αθήνα: Οι αμαξοστοιχίες Intercity 51,53,61,55 και 57 θα υποκατασταθούν με λεωφορεία.

Ούτε με λεωφορεία

Ορισμένα σιδηροδρομικά δρομολόγια δεν θα εκτελεστούν ούτε με λεωφορεία εξαιτίας των καταστροφών και στο οδικό δίκτυο της χώρας (φωτογραφία, Μιχάλης Καραγιάννης/Eurokinissi, από τον νομό Καρδίτσας)

· Αθήνα – Καλαμπάκα – Αθήνα: οι αμαξοστοιχίες 882 και 887 καταργούνται. · Λάρισα – Βόλος – Λάρισα: C1571, 11572, καταργούνται.

· Λάρισα – Παλαιοφ/λος – Καλαμπάκα – Λάρισα: Καταργούνται όλα τα δρομολόγια και δεν υποκαθίστανται με λεωφορεία (λόγω απαγόρευσης οδικής κυκλοφορίας)

· Διακοπτό – Καλάβρυτα – Διακοπτό: Καταργούνται όλα τα δρομολόγια και υποκαθίστανται με λεωφορεία

Για πληροφορίες

· Λάρισα – Θεσσαλονίκη – Λάρισα: Μερική κατάργηση σε όλα τα δρομολόγια μεταξύ Λάρισας – Λιτοχώρου (υποκατάσταση με λεωφορείο από Λάρισα ως Λιτόχωρο χωρίς ενδιάμεσες στάσεις).

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα δρομολόγια το επιβατικό κοινό θα πρέπει να συμβουλευτεί τα κατά τόπους εκδοτήρια, την ηλεκτρονική έκδοση εισιτηρίων (https://tickets.hellenictrain.gr/), την εφαρμογή της Hellenic Train για κινητές συσκευές (HellenicTrain App), ή το 14511 (τηλέφωνο εξυπηρέτησης επιβατών).

Ο καιρός σήμερα Παρασκευή

Για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει λίγες τοπικές βροχές κυρίως στη Θεσσαλία, τις Σποράδες, την Εύβοια, τη Στερεά και την Κρήτη όπου πιθανώς να εκδηλωθούν και μεμονωμένες καταιγίδες τις πρωινές ώρες.

Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και στα πελάγη 7 τοπικά 8 μποφόρ.

Η θερμοκρασία θα φθάσει στα κεντρικά και τα βορειοδυτικά ηπειρωτικά τους 25 με 28 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα τους 29 με 31 βαθμούς Κελσίου.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments