Ελλάδα

Καλό ταξίδι: Αυτή τη φορά ο Αντώνης μπήκε στο πλοίο, κανείς δεν τον έσπρωξε στη θάλασσα [vid]

Καλό ταξίδι: Αυτή τη φορά ο Αντώνης μπήκε στο πλοίο, κανείς δεν τον έσπρωξε στη θάλασσα [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Εφτασε στο Ηράκλειο η σωρός του τριανταεξάχρονου Αντώνη Καργιώτη. Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 (ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΡΑΠΑΝΗΣ / EUROKINISSI)

Στην Κρήτη μεταφέρεται η σορός του αδικοχαμένου Αντώνη, εκεί όπου σήμερα θα τελεστεί η τελευταία πράξη του δράματος, με φίλους και συγγενείς να τον οδηγούν στην τελευταία του κατοικία.

Συγκλονίζουν και ανατριχιάζουν οι φωτογραφίες από το λιμάνι του Πειραιά με το τελευταίο ταξίδι του αγαπημένου Αντώνη μας.. με το καράβι.

Ο Αντώνης μας έχασε την ζωή του, «δολοφονήθηκε» στο λιμάνι του Πειραιά, από τα μέλη του πληρώματος του “Blue Horizon“ σπρώχνοντάς τον στην θάλασσα και εμποδίζοντάς τον να επιβιβαστεί στο καράβι που είχε προορισμό το Ηράκλειο, με αποτέλεσμα τον τραγικό του θάνατο.

Αύριο το τελευταίο αντίο στον 36χρονο Αντώνη

Σήμερα το πρωί (Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου) θα πουν το τελευταίο αντίο συγγενείς, φίλοι αλλά και όλο το Λασίθι στον άτυχο Αντώνη Καργιώτη.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας στον Άγιο Νικόλαο στις 12 το μεσημέρι, ενώ η σορός του 36χρονου Αντώνη θα βρίσκεται στον ιερό ναό από τις 11 π.μ.

Την σορό παρέλαβε από το λιμάνι του Πειραιά ο κος Νίκος Χαρούλης, τα έξοδα για την μεταφορά του θα γίνουν από το ίδιο το γραφείο κηδειών «ΧΑΡΟΥΛΗΣ», τα αρτουλάκια της κηδείας θα τα προσφέρει ο Φούρνος Βάρδας, τα κουφέτα ο οίκος νυφικών «ΑΜΟΡΕ» και ο Δήμος Αγίου Νικολάου θα παραχωρήσει τον τάφο του 36χρονου.Κοντά στην οικογένεια βρίσκεται και η ομάδα του ΑΟΑΝ που θα καλύψει το μεγαλύτερο μέρος του ποσού της κηδείας, όπως ανέφερε στο CNA.GR ο κ. Νίκος Χαρούλης , με την συνομιλία που είχε με τον κ. Μανόλη Αποστολάκη.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments