Αθλητισμός

Ολυμπιακός: Ο Γιόβετιτς που διαφοροποιεί ξανά την ιεραρχία των φορ στην ομάδα

Ολυμπιακός: Ο Γιόβετιτς που διαφοροποιεί ξανά την ιεραρχία των φορ στην ομάδα

Πηγή Φωτογραφίας: ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝ ΓΙΟΒΕΤΙΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο ερχομός του 30χρονου Ελ Καμπί που αποκτήθηκε ως ο νέος... Αραμπί έφερε τον συμπατριώτη του βασικό στράικερ. Ένας Ελ Αραμπί που στα 37 του χρόνια έχει πίσω του στον Ολυμπιακό 206 αγώνες με 89 γκολ και 24 ασίστ.

Μαροκινό Ελ Καμπί. Ο Ολυμπιακός ενεργοποίησε λοιπόν τη συμφωνία με τον Γιόβετιτς, έχοντας ανακοινώσει εδώ και μέρες τον διεθνή φορ, που δείχνει πως είναι σε θέση να βοηθήσει άμεσα τη νέα του ομάδα, καθώς ήδη κατέγραψε λεπτά παρουσίας με την Εθνική του Μαυροβουνίου. Ο 33χρονος Μαυροβούνιος έπιασε Λιμάνι από τη στιγμή που οι Ερυθρόλευκοι δεν έκλεισαν τον Αργεντίνο Καράντσα και ενώ είχαν ξεκινήσει τις επαφές μαζί του εδώ και περίπου έναν μήνα. Ο Καράντσα βέβαια είναι ένα μεταγραφικό story που ίσως ανοίξει ξανά ο πειραϊκός σύλλογος.

Έτσι το status ως προς τους στράικερ αλλάζει ξανά στον Ολυμπιακό. Την περίοδο της προετοιμασίας υπήρχε μόνο ο Ελ Αραμπί. Ο ερχομός του 30χρονου Ελ Καμπί που αποκτήθηκε ως ο νέος… Αραμπί έφερε τον συμπατριώτη του βασικό στράικερ. Ένας Ελ Αραμπί που στα 37 του χρόνια έχει πίσω του στον Ολυμπιακό 206 αγώνες με 89 γκολ και 24 ασίστ.

Τώρα ο Γιόβετιτς – που είχε ασίστ με την Εθνική του – θα είναι στην κορυφή των αγωνιστικών επιλογών του Μαρτίνεθ. Κοινό του σημείο με τον Αραμπί; Πως και οι δύο έχουν παίξει στην Ισπανία και άρα έχουν μία εικόνα επί του στιλ της χώρας και των όσων ζητά ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments