Lifestyle

Chiara Ferragni: Πρώτη μέρα για τα παιδιά της στο σχολείο συγκινημένη [pics]

Chiara Ferragni: Πρώτη μέρα για τα παιδιά της στο σχολείο συγκινημένη [pics]

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ενθουσιασμένα με τη νέα τους αρχή, τα παιδιά της Chiara Ferragni και του Fedez ποζάρουν στον φακό της μαμάς τους με τέλεια outfits.

Οι καλοκαιρινές διακοπές έφτασαν στο τέλος τους και τα δύο παιδιά της Chiara Ferragni και του συζύγου της, Fedez, επιστρέφουν στις σχολικές τους υποχρεώσεις. Μάλιστα, για την Vittoria αυτή είναι η πρώτη χρονιά που καλείται να αποχωριστεί τους γονείς της τις πρωινές ώρες για να πάει στο νηπιαγωγείο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Chiara Ferragni ✨ (@chiaraferragni)

Όμως, αυτή δεν ήταν η μοναδική πρωτιά της ημέρας. Στο ίδιο μήκος κύματος, και ο μεγαλύτερος γιος τους ερωτευμένου ζευγαριού, ο οποίος αποχωρίστηκε το νηπιαγωγείο για να περάσει στην επόμενη σχολική βαθμίδα, όταν γεννημένος στις 19 Μαρτίου του 2018.

“Η πρώτη μέρα του Leo στο δημοτικό σχολείο και η πρώτη μέρα της Vitto στο νηπιαγωγείο. Ήταν ένα συγκινητικό πρωινό” έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Ιταλίδα Influencer με τις φωτογραφίες από την πρώτη ημέρα στο σχολείο να διαδέχονται η μία την άλλη. Πάντως, τα παιδιά της φαίνονται ενθουσιασμένα και χαρούμενα για το νέο τους αυτό – σχολικό – ξεκίνημα.

Μαζί από το 2016, η Chiara Ferragni και ο Fedez παντρεύτηκαν το 2018. Τον περασμένο Μάρτιο, ο μεγαλύτερος γιος τους Leone έγινε πέντε ετών. Και πάλι τον περασμένο Μάρτιο, η δεύτερη κόρη Vittoria έγινε δύο ετών.

Πρόσφατα, το ζευγάρι γιόρτασε την πέμπτη επέτειο του γάμου του. “Πέντε χρόνια γάμου και επτά χρόνια μαζί. Δεν είναι πάντα εύκολο, στην πραγματικότητα είναι αρκετά δύσκολο (όπως όλα τα πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή), αλλά είσαι η αδελφή ψυχή μου και χαίρομαι που σε έχω στο πλευρό μου”, είχε γράψει τότε η Chiara Ferragni στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments