Ελλάδα

Τροχαίο στην εθνική προς Ευζώνους: Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα – 3 νεκροί [vid]

Τροχαίο στην εθνική προς Ευζώνους: Τουριστικό λεωφορείο συγκρούστηκε με δύο αυτοκίνητα – 3 νεκροί [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: eidiseis.gr, Τουλάχιστον 3 νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη νωρίς το πρωί στο 522ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Ευζώνων

Τουλάχιστον 3 νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη νωρίς το πρωί στο 522ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Ευζώνων

Τουλάχιστον 3 νεκροί είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός του τροχαίου δυστυχήματος που συνέβη νωρίς το πρωί στο 522ο χιλιόμετρο της εθνικής οδού Αθηνών – Ευζώνων, στο δημο Παιονίας Κιλκίς οπως δήλωσε στον ΣΚΑΙ ο διευθύνων σύμβουλος της Εγνατίας Οδού, Κώστας Κουτσούκος.

Σύμφωνα με πληροφορίες το δυστύχημα συνέβη όταν δυο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν με τουριστικό λεωφορείο από τη Σερβία, στο οποίο επέβαιναν περίπου 70 άτομα.

Οι τρεις νεκροί επέβαιναν σε ένα από τα ΙΧ αυτοκίνητα που ενεπλάκησαν στο δυστύχημα. 

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες υπάρχουν 23 τραυματίες που μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρα στα νοσοκομεία του Κιλκίς και της Θεσσαλονίκης.

Πώς έγινε το φοβερό τροχαίο

Γύρω στις 6.30 το πρωί, στο ύψος του χωριού Άσπρος, ΙΧ επιβατικό αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα άτομα συγκρούστηκε πλαγιομετωπικά με λεωφορείο που ερχόταν από την άλλη κατεύθυνση, με αποτέλεσμα την εκτροπή του λεωφορείου και ανατροπή του σε παρακείμενο της οδού κανάλι βάθους 2,5 μέτρων, χωρίς νερό.

Στο τροχαίο ενεπλάκη και αυτοκίνητο που ακολουθούσε στην κατεύθυνση προς Ευζώνους.

Από το πρώτο ΙΧ ανασύρθηκαν 3 άτομα χωρίς τις αισθήσεις τους και ένα άτομο σοβαρά τραυματισμένο, ενώ δεν τραυματίστηκαν οι επιβαίνοντες στο δεύτερο ΙΧ.

Μεγάλη κινητοποίηση της Πυροσβεστικής και του ΕΚΑΒ.

Οι ιατροί του ΕΚΑΒ αναφέρουν σε ανάρτησή τους ότι «στο σημείο επιχειρούν 2 Κινητές Ιατρικές Μονάδες με 2 Ιατρούς και μεγάλος αριθμός συμβατικών ασθενοφόρων».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments