Ελλάδα

Συγκλονιστικό βίντεο – Η στιγμή που μπάινουν νερά σε σπίτι στην Καρδίτσα

Συγκλονιστικό βίντεο – Η στιγμή που μπάινουν νερά σε σπίτι στην Καρδίτσα

Πηγή Φωτογραφίας: Πλημμύρες και καταστροφές στο νομό Καρδίτσας. Χωριό Παλαμάς. Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου 2023 (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα η Πυροσβεστική έχει επέμβει σε 9.200 συμβάντα και έχει προχωρήσει σε 4.500 διασώσεις πολιτών

Ένα βίντεο από τη στιγμή που η κακοκαιρία Daniel «χτυπάει» την Καρδίτσα δείχνει την ορμή του νερού και της λάσπης, μέσα στην οποία βυθίστηκαν τα σπίτια στην περιοχή.

View this post on Instagram

A post shared by Forecastweather (@forecastweather.gr)

Το βίντεο είναι συγκλονιστικό καθώς απίστευτοι όγκοι νερού και λάσπης «εισβάλουν» με ορμή μέσα σε ένα κτίριο, με κάποιους να ακούγονται απελπισμένοι βλέποντας τη συγκεκριμένη εικόνα. «Για καταλάβετε ότι όσοι ζούσαν σε ισόγειες και ημιυπόγειες κατοικίες και δεν πρόλαβαν να φύγουν…», αναφέρεται στην ανάρτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι σήμερα η Πυροσβεστική έχει επέμβει σε 9.200 συμβάντα και έχει προχωρήσει σε 4.500 διασώσεις πολιτών από επίγειες και ενάεριες δυνάμεις, όπως τόνισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Πυροσβεστικής, αντιπύραρχος, Ιωάννης Αρτοποιός, σε έκτακτη ενημέρωση από το κέντρο επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος και της Πολιτικής Προστασίας στη Θεσσαλία.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments