Ελλάδα

Λούτσα: Συνελήφθη Τούρκος υπήκοος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Ερευνάται η σύνδεσή του με το μακελειό

Λούτσα: Συνελήφθη Τούρκος υπήκοος στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» – Ερευνάται η σύνδεσή του με το μακελειό

Πηγή Φωτογραφίας: ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ (ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKNISSI)

Συναγερμός έχει σημάνει στην ΕΛ.ΑΣ καθώς χθες λίγη ώρα μετά το μακελειό στη Λούτσα αστυνομικοί συνέλαβαν στο Ελ.Βενιζέλος έναν Τούρκο, ο οποίος είχε στην κατοχή του 2 πλαστές ταυτότητες Πορτογαλίας και 4 φυσίγγια διαμετρήματος 9mm.

Αμέσως ενημερώθηκε η Αντιτρομοκρατική και τώρα ερευνάται εάν ο συλληφθείς σχετίζεται με το περιστατικό των πυροβολισμών με τους 6 νεκρούς στη Λούτσα. Σύμφωνα με πληροφορίες ότι οι πλαστές ταυτότητες, αλλά και οι κάλυκες εντοπίστηκαν στην κατοχή του άνδρα κατά τη διάρκεια του έλεγχου των χειραποσκευών επιβατών στο επίπεδο των αναχωρήσεων.

Μακελειό στην Αρτέμιδα: Τούρκοι με γαλλικές ταυτότητες τα έξι θύματα

Τούρκοι ήταν τελικά τα θύματα του στημένου ραντεβού θανάτου μεταξύ μελών της αλλοδαπής μαφίας των φυλακών με επίδικο τα ναρκωτικά στην Αρτέμιδα.

Αυτή φαίνεται ότι ήταν η αιτία του αιματοκυλίσματος με 6 νεκρούς στην Αρτέμιδα το απόγευμα της Δευτέρας, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των έμπειρων στελεχών αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, οι οποίοι έχουν εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για την ταυτοποίηση, τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών του μακελειού.

Από την πρώτη στιγμή οι αστυνομικοί έκαναν λόγο για «ξεκαθάρισμα λογαριασμών».

Εικάζεται ότι μέλη της μαφίας των φυλακών (Αλβανοί ή Ρουμάνοι) είχαν διαφορές για παράνομες υποθέσεις (ναρκωτικά, εκβιασμοί κ.λπ.) και, έχοντας εντολή εξόντωσης, έστησαν ενέδρα θανάτου στα θύματά τους τα οποία κατάγονταν από τη Τουρκία, και σύμφωνα με πληροφορίες, είχαν γαλλικές ταυτότητες.

Το αίτημα της ΕΛ.ΑΣ στην Interpol

Η γερμανική πινακίδα στο αυτοκίνητο των θυμάτων, που προσήλθαν στο ραντεβού εκτέλεσης, είναι πλαστή και κολλημένη με σελοτέιπ.

Η ΕΛ.ΑΣ επιχειρεί να διασταυρώσει μέσω Interpol με τη Γερμανία μήπως προκύψει κάποιο περαιτέρω στοιχείο.

Τα θύματα δεν έχουν ακόμη ταυτοποιηθεί, κάτι που επιχειρείται να γίνει μέσω αποτυπωμάτων ενώ μέχρι τα μεσάνυχτα οι σοροί δεν είχαν μετακινηθεί από το σημείο.

Το «λουτρό αίματος» συνέβη περίπου στις 18:30 της Δευτέρας 11/9, όταν άγνωστοι «γάζωσαν» ένα ΙΧ με γερμανικές πινακίδες, στη συμβολή των οδών Αρίωνος και Ακροπόλεως στην Αρτέμιδα (Λούτσα), στο οποίο επέβαιναν 6 άτομα, όλοι αλλοδαποί, τουρκικής καταγωγής κατά πληροφορίες.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ έχει ως εξής:

«Πριν από λίγο εντοπίστηκαν 6 θανάσιμα τραυματισμένα άτομα μετά από πυροβολισμούς που έλαβαν χώρα στην περιοχή της Αρτέμιδας. Προανάκριση διενεργεί η Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments