Αθλητισμός

Αποθεώνουν Κάλενς στο Περού: Αν επιστρέψει, ο Ρεϊνόσο ξαναχτίζει την αμυντική του γραμμή! [vid]

Αποθεώνουν Κάλενς στο Περού: Αν επιστρέψει, ο Ρεϊνόσο ξαναχτίζει την αμυντική του γραμμή! [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Report: Another Peruvian could join Alexander Callens at New York City FC | MLSSoccer.com

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Στο Περού μετρούν αντίστροφα για την μεγάλη μάχη με τη Βραζιλία και αντικείμενο συζήτησης είναι αν ξεκινήσει ο διεθνής αμυντικός της ΑΕΚ

«Θα τον περιμένουμε, γιατί είναι ένας σημαντικός ποδοσφαιριστής για εμάς».

Ο προπονητής της εθνικής ομάδας του Περού, Χουάν Ρεϊνόσο μίλησε νωρίτερα για τον Αλεξάντερ Κάλενς και τις πιθανότητες να αγωνιστεί κόντρα στην Βραζιλία και τα λογια του δείχνουν πόσο σημαντικός είναι ο διεθνής κεντρικός αμυντικός της ΑΕΚ για το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

Την παραπάνω άποψη έχουν βεβαίως και τα ΜΜΕ του Περού καθώς τις τελευταίες ώρες αντικείμενο συζήτησης είναι αν θα ξεκινήσει ο πρώην άσος της Τζιρόνα στο κρίσιμο ματς με την Σελεσάο.

Η ιστοσελίδα ladecana αναφέρει χαρακτηριστικά πως “ο Αλεξάντερ Κάλενς προπονείται ήδη με τους συμπαίκτες του και όλα θα έδειχναν ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει μετά τον αγώνα που έχασε με την Παραγουάη λόγω προβλήματος. Αν επιστρέψει, τότε ο Ρεϊνόσο θα έχει ένα ακόμα στοιχείο για να ξαναχτίσει την αμυντική γραμμή”.

Θυμίζουμε πως η μάχη Περού-Βραζιλία, για τη δεύτερη αγωνιστική των προκριματικών του Παγκοσμίου Κυπέλλου για τη ζώνη της Νότιας Αμερικής , θα διεξαχθεί τα ξημερώματα της Τετάρτης (13/9, 05:00) και ο Αλεξάντερ Κάλενς αναμένεται στην Αθήνα την Παρασκευή για να ενσωματωθεί στην ΑΕΚ.

Κώστας Καλλιαντέρης
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Κώστας Καλλιαντέρης Οικονομικός Συντάκτης
Εξειδικεύεται στην κάλυψη θεμάτων οικονομίας, επιχειρηματικότητας, ενέργειας, μεταφορών, κατασκευών και αγορών. Παρακολουθεί τις οικονομικές εξελίξεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, αναλύοντας τις επιπτώσεις τους στην επιχειρηματική δραστηριότητα και την πραγματική οικονομία. Διαθέτει εμπειρία στη δημοσιογραφική κάλυψη οικονομικού και πολιτικού ρεπορτάζ, καθώς και στη σύνταξη αναλυτικών άρθρων για την αγορά, τις επενδύσεις και την επιχειρηματικότητα.