Αθλητισμός

Κέβιν Πόρτερ: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους – «Αποπειράθηκε να στραγγαλίσει τη σύντροφό του» [vid]

Κέβιν Πόρτερ: Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους – «Αποπειράθηκε να στραγγαλίσει τη σύντροφό του» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Rockets, Kevin Porter Jr. both want contract extension in 2022 / AP Photo/Jeff Chiu

Η εγγύηση ορίστηκε στα 75.000 δολάρια, ενώ ο Πόρτερ πρέπει να μείνει μακριά από τη σύντροφο του - Θα επιστρέψει στην αίθουσα του δικαστηρίου στις 16 Οκτωβρίου

Η σύντροφος του Κέβιν Πόρτερ Τζούνιορ υπέστη κάταγμα στον αυχένα και έφερε ένα κόψιμο πάνω από το δεξί της μάτι μετά την επίθεση που δέχθηκε σε δωμάτιο ξενοδοχείου από τον γκαρντ των Χιούστον Ρόκετς, όπως δήλωσαν οι εισαγγελείς της Νέας Υόρκης σήμερα (12/9) στο Ποινικό Δικαστήριο του Μανχάταν.

Ο 23χρονος αντιμετωπίζει κατηγορίες για κακούργημα και απόπειρα στραγγαλισμού μετά το περιστατικό, που φέρεται να έλαβε χώρα τη Δευτέρα στο Millennium Hilton. Δεν χρειάστηκε να υποβάλει ένσταση στο δικαστήριο και έχει προγραμματιστεί να επιστρέψει στην αίθουσα στις 16 Οκτωβρίου.

Η εγγύηση ορίστηκε στα 75.000 δολάρια, ενώ ο Πόρτερ πρέπει να μείνει μακριά από τη σύντροφο του.

Οι εισαγγελείς αναπαρέστησαν την Τρίτη το συμβάν μεταξύ του Πόρτερ και της συντρόφου του, λέγοντας ότι η κίνησή της να τρέξει αιμόφυρτη στο διάδρομο του ξενοδοχείου, τελικά τον ανάγκασε να σταματήσει.

«Κατά την άφιξη, οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν ότι μια 26χρονη γυναίκα υπέστη σχίσιμο στη δεξιά πλευρά του προσώπου της και παραπονιόταν για πόνο στον αυχένα της», ανέφερε εκπρόσωπος του θύματος, σύμφωνα με το ESPN, προσθέτοντας: «Μια προκαταρκτική έρευνα στη σκηνή διαπίστωσε ότι ένα γνωστό άτομο τη χτύπησε πολλές φορές στο σώμα της και έβαλε τα χέρια του γύρω από το λαιμό».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments