Διεθνή

ΗΠΑ: 30χρονη εκτός από τα τρία παιδιά της θηλάζει και τον άντρα της [vid]

ΗΠΑ: 30χρονη εκτός από τα τρία παιδιά της θηλάζει και τον άντρα της [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: The Mirror.co.uk

«Ο άντρας μου δεν έχει αρρωστήσει τα τελευταία δύο χρόνια και δέχεται κομπλιμέντα για το δέρμα του», λέει η μητέρα τριών παιδιών

Γυναίκα από τις ΗΠΑ αποκαλύπτει ότι εκτός από τα τρία μωρά της θηλάζει και τον σύζυγό της, κάτι που αποδείχθηκε ωφέλιμο για την υγεία του άντρα της. Η 30χρονη Ρέιτσελ Μπέιλι επισημαίνει, δε, ότι η όλη διαδικασία την έφερε πιο κοντά με τον Αλεξάντερ.

Ξεκίνησε, όπως λέει, να θηλάζει τον σύζυγό της το 2017 όταν έφερε στον κόσμο το πρώτο τους παιδί. Συνέχιζε να τον ταίζει με μητρικό γάλα κι όταν θήλαζε και τα άλλα δύο παιδιά τους

View this post on Instagram

A post shared by Alexander Bailey (@alexanderthedon)

Η Αμερικανίδα μητέρα τριών παιδιών λέει ότι ο συνομήλικος σύζυγός της δεν έχει αρρωστήσει τα τελευταία δύο χρόνια κι ότι από τότε που ξεκίνησε να θηλάζει, άρχισε να δέχεται πολλά κομπλιμέντα για το δέρμα του.«Είναι για πολλούς ένα θέμα ταμπού, αλλά θέλαμε να το μοιραστούμε γιατί δεν πιστεύουμε ότι είναι κακό και δεν ντρεπόμαστε γι΄αυτό», αναφέρει η Ρέιτσελ.

«Όταν το μεσαίο παιδί μου, η Άρια- σήμερα έξι ετών- θήλαζε, πήγα μία κρουαζιέρα με τον Αλεξάντερ», εξηγεί.

Ωστόσο, ξέχασε να αποθηκεύσει γάλα στο ψυγείο βγάζοντάς το με το θήλαστρο. «Πονούσα τόσο πολύ και φοβόμουν μήπως πάθω κάποια μόλυνση, οπότε αποφασίσαμε ότι ο σύζυγός μου θα δοκιμάσει να πιει το γάλα για να αποσυμφορήσει το στήθος μου. Ήμασταν νευρικοί με την ιδέα του θηλασμού αλλά μόλις το κάναμε, καταλάβαμε ότι όλα ήταν μια χαρά» συμπλήρωσε.

Η Ρέιτσελ δεν δίστασε να δηλώσει ότι ήταν «μια στιγμιαία ανακούφιση όταν ο σύζυγός τους έπιασε τη θηλή κι άρχισε να πίνει το γάλα της».

«Επιπλέον, η διαδικασία αυτή έχει δημιουργήσει έναν ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ μας που δεν θα είχαμε ποτέ αν δεν ξεκινούσαμε τον θηλασμό», πρόσθεσε.

Ο άντρας της Ρέιτσελ θεωρεί μάλιστα ότι πλέον προτιμά το μητρικό από το αγελαδινό γάλα.

Έσπευσε να επισημάνει ότι η διατροφή της επηρεάζει επίσης και τον Αλεξάντερ.

«Είναι αστείο γιατί αν φάω κάτι πικάντικο, ο Αλεξάντερ θα έχει πολλά αέρια», παραδέχεται χαμογελώντας.

Η Αμερικανίδα μητέρα τόνισε επίσης πως τα παιδιά της έχουν προτεραιότητα, οπότε πάντα φρόντιζε να ταΐζει πρώτα τα μωρά της και μετά έπινε το υπόλοιπο γάλα ο άντρας της.

Το ζευγάρι μιλάει συχνά για τον θηλασμό στα κοινωνικά δίκτυα. «Μου αρέσει να τον θηλάζω καθώς η διαδικασία αυτή μας επιτρέπει να περνάμε μαζί ποιοτικό χρόνο. Σίγουρα μας έφερε πιο κοντά ως ζευγάρι», επισημαίνει η Ρέιτσελ.

«Δεν κρυολόγησε για δύο χρόνια αφότου άρχισε να θηλάζει και πολλοί του είπαν ότι το δέρμα του ήταν επίσης πολύ καλύτερο» προσθέτει.

Όταν η Ρέιτσελ έμεινε έγκυος για τρίτη φορά με τον μικρότερο γιο της Μάθιου να είναι δύο ετών, άρχισε και πάλι να θηλάζει τον σύζυγό της.

Τώρα, όμως, δεν μπορεί να τον θηλάζει πρωί, μεσημέρι και βράδυ, αφού παράγει λιγότερο γάλα.

Για τον λόγο αυτό, τον θηλάζει μόνο τη νύχτα…

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments