Lifestyle

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πέρασα δύσκολες στιγμές, όταν είχα χωρίσει και ο συζυγός μου» [vid]

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Πέρασα δύσκολες στιγμές, όταν είχα χωρίσει και ο συζυγός μου» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: OK! Magazine.gr

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «Ο σύντροφός μου δεν θέλει να ανεβάζω φωτογραφίες του».

Ο χωρισμός και η επανασύνδεση με τον σύζυγό της, τα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη και το ταξίδι που δεν έκανε στις Μαλδίβες. Η Δήμητρα Αλεξανδράκη μίλησε για όλα στο Happy Day.

«Πέρασα ένα υπέροχο καλοκαίρι, όπως ακριβώς το θέλαμε με τον σύζυγό μου. Τώρα είμαι έτοιμη για δράση. Όταν είχε συμβεί ο χωρισμός μας, πέρασα πολύ δύσκολες στιγμές. Αυτό που με πονούσε περισσότερο ήταν ότι δεν έβλεπα και εκείνον καλά. Ήταν πολύ μικρό το χρονικό διάστημα που χωρίσαμε», είπε αρχικά η Δήμητρα Αλεξανδράκη.

View this post on Instagram

A post shared by Δήμητρα Αλεξανδράκη (@dimitraalexandraki1)

Και συνέχισε: «Άλλο τι βλέπατε εσείς και άλλο τι συνέβαινε στην πραγματικότητα. Θα ήθελα να μοιράζομαι παραπάνω πράγματα αλλά με κρατάει η κακία και ο φθόνος του κόσμου.

Του είπα δεν με νοιάζει, ας χτυπιέσαι όσο θέλεις εγώ θα ανεβάσω φωτογραφία μας στα social media. Ο σύντροφός μου δεν θέλει να ανεβάζω φωτογραφίες του».

Στην ερώτηση γιατί δεν ήταν ανάμεσα σε εκείνους που ακολούθησαν την Ιωάννα Τούνη στις Μαλδίβες όπου γιόρτασε τα γενέθλιά της, η Δήμητρα Αλεξανδράκη εξήγησε: «Δεν πήγα στα γενέθλια της Ιωάννας Τούνη γιατί στις Μαλδίβες πας τον χειμώνα, δεν πας τώρα έχει μουσώνες. Να αφήσω την Ελλάδα να πάω στους μουσώνες; Με κάλεσε αλλά εκείνο το διάστημα ήμουν εκτός με τον σύντροφό μου, λείπαμε. Δεν ξέρω πως της βίδωσε να πάει εκεί πέρα. Ήθελε να κάνει κάτι ξεχωριστό.

Η Ιωάννα έχει όρεξη για ζωή. Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου είναι σαν πεθερά, «το παιδί, το παιδί». Η Ιωάννα είναι πιο περιπετειώδης».

Το γνωστό μοντέλο και επιχειρηματίας αποκάλυψε και ποιοι θα είναι οι νονοί του παιδιού της Ιωάννας Τούνη και του Δημήτρη Αλεξάνδρου.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments