Πολιτική

Άδωνις: Άμεση πρόσληψη 2.500 εργαζομένων σε καλοπληρωμένες θέσεις

Άδωνις: Άμεση πρόσληψη 2.500 εργαζομένων σε καλοπληρωμένες θέσεις
Άδωνις: «Επί τόπου συνεντεύξεις και προσλήψεις»

Μια μεγάλη ευχάριστη έκπληξη επιφύλασσε ο Άδωνις Γεωργιάδης σε σημερινή τηλεοπτική του παρέμβαση. Συγκεκριμένα, ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης ενημέρωσε και τόνισε ότι υπάρχουν, σε συνεργασία με επιχειρήσεις, 2.500 θέσεις καλοπληρωμένης εργασίας για τους άνεργους συμπολίτες μας.

Αναλυτικότερα, ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέφερε: «Αύριο θα βρεθώ στη Θεσσαλονίκη, με σκοπό να εγκαινιάσω τις ημέρες καριέρες που κάνουμε με την ΔΥΠΑ. Θα πρόκειται για ένα γιγαντιαίο γεγονός, που μπορεί να αλλάξει τη ζωή πολλών ανθρώπων. Έχουμε κάνει συμφωνία με τη ΔΥΠΑ. Έχουμε κάνει συμφωνία με 90 επιχειρήσεις. Έχουν προσφέρει 2.500 θέσεις καλοπληρωμένης εργασίας. Και καλούμε τον κόσμο να έρθει στο ξενοδοχείο, προκειμένου να κάνει συνεντεύξεις με τις εταιρείες επί τόπου και να προσληφθούν επί τόπου! Θα μπαίνεις στο ξενοδοχείο άνεργος και θα φεύγεις με δουλειά. Αυτό θα γίνει αύριο στο ξενοδοχείο ΜΕΤ, όπου θα κάνω εγώ τα εγκαίνια.

Έχω αναρτήσει τις θέσεις στα μέσα κοινωνικής μου δικτύωσης, και στο Twitter του υπουργείου Εργασίας, έτσι ώστε να είναι ενημερωμένος ο κόσμος. Ο κόσμος μπορεί λοιπόν να κλείσει ραντεβού Παρασκευή, Σάββατο ή Κυριακή, για να πάει να βρει δουλειά. Αυτά προτιμούμε να κάνουμε εμείς, γιατί στο τέλος της ημέρας πρέπει να κάνουμε τη ζωή των ανθρώπων καλύτερη. Και αν τους βρούμε δουλειά, θα τους δώσουμε αξιοπρέπεια, θα τους δώσουμε καλύτερη διαβίωση, θα τους έχουμε λύσει τα προβλήματά τους. Αυτό θέλει ο κόσμος τώρα!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments