Αθλητισμός

Τα δεδομένα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ενόψει του αυριανού ντέρμπι [vid]

Τα δεδομένα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ενόψει του αυριανού ντέρμπι [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SUPERLEAGUE 2022-2023 / PLAY OFF / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή (17/09, 21:30) τον Ολυμπιακό για την 4ην αγωνιστική της Super League στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει αύριο Κυριακή (17/09, 21:30) τον Ολυμπιακό για την 4ην αγωνιστική της Super League στο πρώτο ντέρμπι της χρονιάς.

Η Ένωση συνέχισε την προετοιμασία της με τα δεδομένα για τους δύο απόντες να μην αλλάζουν…

Ο Λιβάι Γκαρσία, ο οποίος έχει διαγνωσθεί με τράβηγμα στον τετρακέφαλο μετά το πρώτο ματς με την Άντβερπ στο Βέλγιο, συνέχισε το ατομικό και δύσκολα θα προλάβει, εφόσον απομένει μία προπόνηση.

Ατομικό ακολούθησε και ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος ταλαιπωρείται από μυικό τραυματισμό και δεδομένα δεν θα είναι διαθέσιμος για το ντέρμπι απέναντι στους ερυθρόλευκους. “Σεβόμαστε τον αντίπαλο αλλά θέλουμε να πετύχουμε ό, τι και πέρυσι”, τόνισε ο προπονητής της ΑΕΚ Ματίας Αλμέιδα…

*Ο Αλεξάντερ Κάλενς ήταν το τελευταίο μεταγραφικό απόκτημα της ΑΕΚ στο καλοκαιρινό μεταγραφικό παζάρι και το μεσημέρι της Παρασκευής έφτασε στην Αθήνα για να ενσωματεθεί στη νέα του ομάδα.

*Η ΠΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για τα εισιτήρια διαρκείας, γνωστοποιώντας ότι για τις εγχώριες διοργανώσεις πωλήθηκαν 26.280 εισιτήρια για τη νέα σεζόν.Φυσικά πρόκειται για επίδοση ρεκόρ

*Στον Ολυμπιακό που δεν έχει ιδιαίτερα προβλήματα ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ φάνηκε αισιόδοξος μιλώντας για το ντέρμπι στην COSMOTE TV: Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ: “Όλα τα παιχνίδια είναι σημαντικά για εμάς και πάντα το επόμενο παιχνίδι είναι το πιο σημαντικό. Αυτή τη φορά πρόκειται για ένα ιδιαίτερο παιχνίδι αναφορικά με το τι σημαίνει αυτό για τον κόσμο μας. Είμαστε έτοιμοι και πολύ ενθουσιασμένοι που θα παίξουμε με μια από τις πιο δυνατές ομάδες του ελληνικού πρωταθλήματος. Έχουμε την προσδοκία να συνεχίσουμε να εξελίσσουμε την ομάδα μας και φυσικά να κερδίσουμε τους τρεις βαθμούς”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments