Ειδήσεις

“Βόμβα” Ποντένσε στον Ολυμπιακό – Αυτό ισχύει με τον Πορτογάλο άσο [vid]

“Βόμβα” Ποντένσε στον Ολυμπιακό – Αυτό ισχύει με τον Πορτογάλο άσο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363335] ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΝΤΑΝΙΕΛ ΠΟΝΤΕΝΣΕ ΜΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Ποντένσε έχει στόχο να μείνει για αρκετά χρόνια στον Ολυμπιακό.

Ο Ντάνιελ Ποντένσε επέστρεψε μετά από 3,5 χρόνια στον Ολυμπιακό είναι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος. Ο ίδιος πάλεψε για να ολοκληρωθεί το ντιλ με τη Γουλβς και να παραχωρηθεί δανεικός στους «ερυθρόλευκους» για έναν χρόνο.

Πλέον στόχος του είναι όχι μόνο να καθιερωθεί στην ενδεκάδα των Πειραιωτών, αλλά να κερδίσει την παραμονή του για τα επόμενα χρόνια στην ομάδα. Στη συμφωνία του δανεισμού του Πορτογάλου εξτρέμ υπάρχει οψιόν αγοράς που κυμαίνεται στα 5 εκατ. ευρώ. Γι’ αυτό θέλει να μπει άμεσα στα πλάνα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ και να δείξει την αξία του.

Στον Ολυμπιακό τα τελευταία 3,5 χρόνια έψαχναν και δεν έβρισκαν έναν εξτρέμ σαν τον Ποντένσε και η επιστροφή του στην ομάδα τους αναβαθμίζει αγωνιστικά.

Ο 28χρονος άσος πάντως θέλει να μείνει για χρόνια στον Ολυμπιακό και αυτό ενισχύεται από το γεγονός ότι ψάχνει με τη σύζυγό του σπίτι να αγοράσει στα νότια προάστια, σύμφωνα με την εφημερίδα «Φως». Ο Ποντένσε απολαμβάνει τη ζωή στη χώρα μας, αλλά και το να αγωνίζεται στους Πειραιώτες.

Το αν θα ενεργοποιήσει ο Ολυμπιακός την οψιόν αγοράς του παίκτη το προσεχές καλοκαίρι εξαρτάται από πολλούς παράγοντες κι ακόμα η σεζόν μόλις ξεκίνησε, ωστόσο η θετική στάση του θα παίξει τον ρόλο της.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments