Lifestyle

Βούρος: «Μια εφημερίδα είχε γράψει πως ο γιός του Βούρου γεννήθηκε τέρας» [vid]

Βούρος: «Μια εφημερίδα είχε γράψει πως ο γιός του Βούρου γεννήθηκε τέρας» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Στέφανος Βούρος: «Μέσα από το TikTok προσπαθώ να βοηθάω άτομα με αναπηρία» (vid) - Mikrofwno.gr

Βούρος: «Έχω γεννηθεί χωρίς δάχτυλα στα άνω και τα κάτω άκρα, δεν ντράπηκα ποτέ για εμένα»

Για τα κακεντρεχή δημοσιεύματα που αφορούσαν τον ίδιο μίλησε ο γιος του Γιάννη Βούρου σε συνέντευξή του.

Καλεσμένος στην εκπομπή «Δύο στις 10», ο Στέφανος Βούρος αναφέρθηκε στη μορφή αναπηρίας του, αλλά και το δημοσίευμα που τον αποκάλεσε «τέρας», όταν γεννήθηκε.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Stefanos V. (@stefvouros)

«Ας το πούμε αναπηρία, δεν είναι κακό να δαιμονοποιούμε τις λέξεις. Είναι μια αναπηρία, μια μορφή αναπηρίας. Έχω γεννηθεί χωρίς δάχτυλα στα άνω και τα κάτω άκρα. Οι γονείς μου αποδέχτηκαν την αναπηρία μου και βοήθησαν και εμένα να τη δεχτώ. Δεν ντράπηκα ποτέ για μένα, ούτε έκρυψα ποτέ τα χέρια μου» είπε αρχικά.

«Μια εφημερίδα είχε γράψει πως ο Γιάννης Βούρος έκανε ένα παιδί τέρας. Και με πήρε ο πατέρας μου, με πήγε στην εφημερίδα, με έδειξε και είπε “αυτό το αγγελούδι είναι τέρας;”. Μετά ζήτησαν συγγνώμη και όλα καλά» πρόσθεσε.

Τέλος, ο ίδιος επισήμανε ότι: «Οι γονείς μου με είχαν προετοιμάσει για ερωτήσεις που θα μου έκαναν τα παιδιά στο σχολείο. Δεν επέτρεψα ποτέ στους γύρω μου να με απορρίψουν λόγω της αναπηρίας μου. Δεν αντιμετώπισα ποτέ πρόβλημα στις σχέσεις μου με το αντίθετο φύλο. Μια κοπέλα με είχε απορρίψει γιατί είχε φετίχ με τα δάχτυλα».

Το TikTok Ο μεγαλύτερος γιος του Γιάννη Βούρου και της Νταίζης Σεμπεκοπούλου, Στέφανος είναι ιδιαίτερα δημοφιλής μέσα από τον λογαριασμό του στο TikTok.

Είναι κειμενογράφος και παρά το γεγονός ότι έχει γεννηθεί χωρίς δάχτυλα, το αντιμετωπίζει με αυτοσαρκασμό και χωρίς ίχνος κόμπλεξ. Μάλιστα, στη λεζάντα του προφίλ του, με την οποία συστήνει τον εαυτό του στο κοινό του, αναφέρει: «Δεν κρύβομαι πίσω από το δάχτυλ… oh wait».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments