Lifestyle

Ίλον Μασκ: Αιτία διαζυγίου στον γάμο του συνιδρυτή της Google

Ίλον Μασκ: Αιτία διαζυγίου στον γάμο του συνιδρυτή της Google

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

Ο γάμος των Σεργκέι Μπρι και Νικόλ Σάναχαν δεν διήρκησε ούτε πέντε χρόνια

Οριστικά διαζύγιο (δίχως τυμπανοκρουσίες) από την πρώην πλέον σύζυγό του Νικόλ Σάναχαν πήρε ο συνιδρυτής της Google Σεργκέι Μπριν, μια ρήξη που προκλήθηκε από καταγγελίες ότι η Σάναχαν είχε εξωσυζυγική σχέση με τον Ίλον Μασκ, για πολλά χρόνια φίλος του Μπριν. Σύμφωνα με το Business Insider στο οποίο περιήλθαν στην κατοχή του δικαστικά αρχεία, στις 26 του περασμένου Μαΐου ένας δικαστής υπέγραψε την τελεσίδικη απόφαση για το διαζύγιο.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη The Free Press Journal (@freepressjournal)

Ίλον Μασκ: «Πώς μπλέχτηκα στον πόλεμο στην Ουκρανία»

Ο Μπριν κατέθεσε αίτηση για διαζύγιο τον Ιανουάριο του 2022, επικαλούμενος «αγεφύρωτες διαφορές» μετά από τρία χρόνια γάμου. Όπως έγραφε πέρυσι η αμερικανική εφημερίδα Wall Street Journal, οι δυο τους γνωρίστηκαν σε ένα κέντρο γιόγκα το 2015. Παντρεύτηκαν στις 11 Νοεμβρίου 2018 και περίπου δύο εβδομάδες αργότερα, γεννήθηκε η κόρη τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη More (@sundaymore_)

Σύμφωνα με τους όρους στο διαζύγιό τους, οι Μπριν και Σάναχαν θα μοιραστούν τη νομική και φυσική κηδεμονία της κόρης τους, η οποία είναι πλέον 4 ετών. Ζητήματα όπως η συζυγική υποστήριξη, τα δικηγορικά έξοδα και ο διαχωρισμός των περιουσιακών τους στοιχείων διευθετήθηκαν σε εμπιστευτική διαιτησία, βάσει ενός όρου στο προγαμιαίο συμβόλαιό τους, σύμφωνα με τα δικαστικά έγγραφα. Το ζευγάρι συμφώνησε επίσης σε «μη κατευθυντήρια» διατροφή για τα παιδιά, αν και το ποσό σε δολάρια κρατήθηκε μυστικό, όπως προκύπτει από τα έγγραφα του διαζυγίου.

Η Σάναχαν, δικηγόρος και ιδρύτρια του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος Bia-Echo Foundation, δεν αντιτάχθηκε στο διαζύγιο, όμως ζήτησε από το δικαστήριο να της επιδικάσει συζυγική διατροφή, όπως αναφέρουν τα δικαστικά έγγραφα.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @bnzenglish

Άτομα με γνώση επί του θέματος, δήλωσαν στη WSJ ότι το διαζύγιο ήρθε έπειτα από ισχυρισμούς για φερόμενη σχέση της Σάναχαν και του Μασκ, ο οποίος ήταν φίλος με τον Μπριν για χρόνια. Ο ίδιος ο Μασκ έχει χαρακτηρίσει το άρθρο ως την απόλυτη «ηλιθιότητα». «Ο Σεργκέι και εγώ είμαστε φίλοι και ήμασταν σε ένα πάρτι μαζί χθες το βράδυ», έγραψε στις 24 Ιουλίου 2022. «Έχω δει τη Νικόλ μόνο δύο φορές μέσα σε τρία χρόνια, και τις δύο φορές με πολλούς άλλους ανθρώπους τριγύρω. Τίποτα ρομαντικό».

Ο Μασκ και η Σάναχαν κατηγορούνται ότι είχαν δεσμό κάποια στιγμή τον Δεκέμβριο του 2021, όπως δήλωσαν πέρυσι πηγές που γνωρίζουν τη σχέση τους. Ο Μπριν δήλωσε στο δικαστήριο ότι οι δυο τους έχουν χωρίσει από τις 15 Δεκεμβρίου 2021.

Η Σάναχαν αρνήθηκε επίσης ότι είχε εξωσυζυγική σχέση με τον Μασκ, χαρακτηρίζοντας το σκάνδαλο «εντελώς εξουθενωτικό» σε συνέντευξή της στο περιοδικό People.

Ο Μπριν από τη μεριά του ήθελε να κρατήσει τις διαδικασίες για το διαζύγιο κρυφές.

Τα αρχεία δείχνουν ότι οι δικηγόροι του υπέβαλαν πολλαπλά αιτήματα για να σφραγιστούν τα έγγραφα του διαζυγίου, επικαλούμενοι την εκτεταμένη κάλυψη από τα μέσα ενημέρωσης της προηγούμενης σχέσης του Μπριν.

Ο ίδιος ήταν παντρεμένος με τη συνιδρύτρια της 23andMe Αν Ουοζίσκι για οκτώ χρόνια.

Ένας από τους δικηγόρους του δήλωσε τον Ιανουάριο του 2022 ότι «ο κίνδυνος που προκύπτει από την αποκάλυψη εμπιστευτικών πληροφοριών σχετικά με το ανήλικο παιδί συνιστά μια σημαντική ανησυχία».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments