Lifestyle

Νίκος Βέρτης: «Είδα στο όνειρό μου ότι φορούσα χλαμύδα και ότι έγινα αστέρι»

Νίκος Βέρτης: «Είδα στο όνειρό μου ότι φορούσα χλαμύδα και ότι έγινα αστέρι»

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου

«Αρβανιτίδης είναι το κανονικό μου όνομα» είπε πριν περιγράψει το όνειρο που τον έκανε να υιοθετήσει το «Βέρτης»

Για το καλλιτεχνικό του επίθετο μίλησε ο Νίκος Βέρτης, περιγράφοντας το όνειρο που είχε δει και τον έκανε να υιοθετήσει το «Βέρτης».

«Το κανονικό μου επίθετο είναι Αρβανιτίδης» είπε αρχικά στην εκπομπή «Κοσμοράδιο» και ξεκίνησε να περιγράφει, πώς προέκυψε το επίθετο με το οποίο τον γνωρίζει ο κόσμος.

«Ένα βράδυ που δούλευα στη Βέροια κάπου το ’98 ’99, κοιμόμουν και έβλεπα εφιάλτες, αφού είχα πυρετό. Κάποια στιγμή είδα ένα όνειρο ότι ήμουν σε ένα αρχαίο θέατρο, που ήταν κατάμεστο, φορούσα χλαμύδα και υπήρχε ένα λευκό πανό με μαύρα γράμματα που έγραφε πάνω “Βέρτης”» είπε αρχικά.

@kapsouragiamiazoi Πώς βγήκε το ψευδώνυμο (Βέρτης) #vertis #nikosvertis #vasilias #greekmusic #tiktokgreece #foryou #foryoupage #fyp #fy ♬ Aesthetic – Tollan Kim

Συνεχίζοντας, θυμήθηκε ότι: «Τότε σηκώθηκα και έγραψα σ’ ένα χαρτάκι το όνομα, το οποίο δεν θυμόμουν το επόμενο πρωί. Έπειτα κοιμήθηκα σαν πουλάκι. Δεν πίστευα πολύ στα όνειρα, το συζήτησα με τα κοντινά μου πρόσωπα και τότε άρχισαν όλοι να με φωνάζουν “Βέρτη”».

«Από εκεί και πέρα η ζωή μου άλλαξε αστραπιαία. Το ένα έφερνε το άλλο, ήρθαν απίστευτες προτάσεις, σαν μια μαγική χρυσόσκονη» είπε τέλος, ο Νίκος Βέρτης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments