Διεθνή

Λιβύη: Η κατάσταση των τραυματιών – Δεκατρείς νοσηλεύονται σε στρατιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας

Λιβύη: Η κατάσταση των τραυματιών – Δεκατρείς νοσηλεύονται σε στρατιωτικά νοσοκομεία της Αθήνας

Πηγή Φωτογραφίας: Αρχείου,Βαρύ είναι το πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά τον τραγικό χαμό σε τροχαίο των 5 μελών της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη.

Ένας άνδρας είναι σε σοβαρότερη κατάσταση καθώς έχει κάταγμα στη μέση

Βαρύ είναι το πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις μετά τον τραγικό χαμό σε τροχαίο των 5 μελών της ελληνικής αποστολής στη Λιβύη.

Στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο νοσηλεύονται οι 10 από τους 13 τραυματίες της Ελληνικής Αποστολής. Ένας άνδρας είναι σε σοβαρότερη κατάσταση καθώς έχει κάταγμα στη μέση.

Στις 6.58 το πρωί της Δευτέρας προσγειώθηκε στην Ελευσίνα το C-130 το οποίο μετέφερε τα τραυματισμένα άτομα από το πολύνεκρο τροχαίο στη Λιβύη.

Οι 10 βρίσκονται στο 401 Στρατιωτικό Νοσοκομείο εκ των οποίων οι 3 είναι σε σοβαρή κατάσταση. Ο ένας είναι Συνταγματάρχης και επικεφαλής της ανθρωπιστικής αποστολής, ο οποίος έχει πολλαπλά κατάγματα, με το πιο σοβαρό να είναι στη μέση του.

Οι άλλοι δύο, ένας Λοχαγός και ένας στρατιωτικός γιατρός έχουν εγκαύματα στο πρόσωπο και στο σώμα. Και οι τρεις υποβλήθηκαν σε χειρουργικές επεμβάσεις και παρακολουθούνται από τους γιατρούς.

Ακόμη τρεις τραυματίες, δύο στο 251 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αεροπορίας και άλλος ένας στο Ναυτικό Νοσοκομείο, νοσηλεύονται για προληπτικούς λόγους.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments