Lifestyle

Στικούδη: «Είμαι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και έχω πάρει 1,5 κιλό» [vid]

Στικούδη: «Είμαι στον 5ο μήνα της εγκυμοσύνης μου και έχω πάρει 1,5 κιλό» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: ok.mag.gr

Στικούδη: «Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Καλοδεχούμενο, γερό να είναι»

Λίγα εικοσιτατράωρα αφού αποκάλυψε ότι είναι έγκυος, η Κατερίνα Στικούδη προχώρησε στις πρώτες της σχετικές δηλώσεις.

Σε απόσπασμα που προβλήθηκε στο «Breakfast@Star» η τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία της από το Europride στη Μάλτα, όπου «άνοιξε» τη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα.

View this post on Instagram

A post shared by Katerina Stikoudi (@stikoudikaterin)

«Είμαστε πάρα πολύ χαρούμενοι, δεν το είχαμε προγραμματίσει. Καλοδεχούμενο, γερό να είναι, μπήκα στον 5ο μήνα, εύχομαι όλα να πάνε καλά. Είμαι καλά, υγιής, γερή, μπορώ να κάνω κάποια πράγματα, πάντα προσεγμένα» είπε στα τηλεοπτικά συνεργεία.

Όταν ένας ρεπόρτερ επισήμανε ότι δεν φαίνεται η εγκυμοσύνη της, εκείνη είπε: «Έχω πάρει 1,5 κιλο».

«Δεν προσπαθώ να κρυφτώ από κάτι, εγώ ζω κανονικά και ανακοινώνουμε κάποια πράσγματα προσωπικά, όταν είμαστε έτοιμοι» συνέχισε.

Όσο για το πώς αντέδρασε ο γιος της, Βύρωνας, η Κατερίνα Στικούδη είπε: «Είναι χαρούμενος, του λέω για μια κοιλιά που έχει μωράκι, αλλά δεν βλέπει κοιλιά δεν μπορεί να το συνδέσει ακόμη».

«Δεν το είχα στο μυαλό μου, ο Βαγγέλης το κατάλαβε πρώτος. Εγώ δεν το σκέφτηκα γιατί δεν είχε γίνει κάποια ιδιαίτερη στοχοπροσήλωση σε αυτό» είπε τέλος, η Κατερίνα Στικούδη.

Ο χορός με το μαστίγιο λίγο πριν ανακοινώσει ότι είναι έγκυος Το βράδυ του Σαββάτου 16 Σεπτεμβρίου, η τραγουδίστρια ανακοίνωσε σαν μια άλλη Ριάνα στο Super Bowl, τη δεύτερη εγκυμοσύνη της, ενώ έκανε και μια από τις πιο ξεχωριστές performances στην καριέρα της. Ο λόγος; Η Κατερίνα Στικούδη «ανοιξε» τη συναυλία της Κριστίνα Αγκιλέρα, μιας από τις πιο διάσημες ποπ σταρ παγκοσμίως, στο Europride στη Μάλτα.

Παρά το γεγονός ότι διανύει τους πρώτους μήνες της εγκυμοσύνης της, η Κατερίνα Στικούδη χόρεψε κανονικά και έδωσε ένα σέξι σόου. Με ένα αποκαλυπτικό αστραφτερό κορμάκι, ακολούθησε τις χιορεύτεριές της. Σε μια από τις σέξι χορογραφίες τους μάλιστα, για το κομμάτι «Unholy», η Κατερίνα Στικούδη τις μαστίγωσε. Όταν βγήκε η Αγκιλέρα στη σκηνή, η τραγουδίστρια την παρακολούθησε από το κοινό, φορώντας μια κόκκινη μίνι φούστα και ένα αποκαλυπτικό τοπ φτιαγμένο μόνο από δίχτυ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments