Πολιτική

Άδωνις: Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα για το “ξεπάγωμα” των τριετιών

Άδωνις: Συνέντευξη Τύπου τη Δευτέρα για το “ξεπάγωμα” των τριετιών

Πηγή Φωτογραφίας: [363522] ΒΟΥΛΗ - ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΤΗΣ ΔΙΑΡΚΟΥΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ (ΣΩΤΗΡΗΣ ΔΗΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο υπουργός θα αναλύσει διεξοδικά το μέτρο.

Συνέντευξη Τύπου για το «ξεπάγωμα» των τριετιών που ανακοίνωσε από τη ΔΕΘ ο πρωθυπουργός, θα παραχωρήσει τη Δευτέρα ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικής Απασχόλησης, Άδωνις Γεωργιάδης.

Στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετέχουν, επίσης, οι υφυπουργοί Βασίλης Σπανάκης, Πάνος Τσακλόγλου και οι Γενικοί Γραμματείς Άννα Στρατινάκη και Νίκος Μηλαπίδης.

Το ζήτημα του ξεπαγώματος των τριετιών στο οποίο αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός στην ομιλία του στη ΔΕΘ σχολίασε το πρωί της Κυριακής ο υπουργός Εργασίας, Άδωνις Γεωργιάδης.

«Η χθεσινή ανακοίνωση του Πρωθυπουργού αποτελεί εισήγηση και προσωπική δική μου και της γενικής γραμματέως κας Στρατινάκη. Είμαστε σε στέρεο μέγεθος, η ανεργία πέφτει με μεγάλη ταχύτητα. Η ζήτηση στην αγορά εργασίας είναι πάρα πολύ μεγάλη και με τα μέτρα που λαμβάνουμε πιστεύουμε ότι θα είμαστε κάτω από το 10% πάρα πολύ σύντομα», ανέφερε ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Θέλαμε να δώσουμε το δικαίωμα σε όλους όσοι έπιασαν δουλειά από τις 15 Φεβρουαρίου και μετά να χτίσουν το δικαίωμά τους στο επίδομα του 10% », επισήμανε ο κ. Γεωργιάδης, εκτιμώντας ότι ο νόμος θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή στα τέλη Οκτωβρίου.

«Θα πατήσουμε το κουμπί και η 15η Φεβρουαρίου του 2012 θα είναι η 1η Ιανουαρίου 2024», πρόσθεσε.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments