Ελλάδα

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία την Πέμπτη – Ποιες ώρες θα κινηθούν

Στάσεις εργασίας στα λεωφορεία την Πέμπτη – Ποιες ώρες θα κινηθούν

Πηγή Φωτογραφίας: ΤΟ ΑΜΑΞΟΣΤΑΣΙΟ ΤΗΣ ΟΣΥ ΣΤΗΝ ΟΔΟ Π.ΡΑΛΛΗ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΡΕΝΤΗ // ΣΕ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΣΑΡΑΝΤΑ ΝΕΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΜΕ LEASING (ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ / EUROKINISSI)

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης

Προσθήκη του pagenews.gr
στο Google Discover
Στην απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, για το εργασιακό νομοσχέδιο, αποφάσισε να συμμετάσχει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Στην απεργία του Εργατικού Κέντρου Αθηνών, την Πέμπτη 21 Σεπτεμβρίου 2023, για το εργασιακό νομοσχέδιο, αποφάσισε να συμμετάσχει το Συνδικάτο Εργαζομένων ΟΑΣΑ.

Τα Λεωφορεία θα κινούνται μεταξύ 9:00 – 21:00 λόγω στάσεων εργασίας των εργαζομένων από την έναρξη της βάρδιας (5.00 π.μ.) ως τις 9:00 π.μ. και από τις 21:00 έως τη λήξη της βάρδιας (00:00). Κανονικά αναμένεται να κινούνται τα Λεωφορεία στις γραμμές οι οποίες έχουν ανατεθεί στα ΚΤΕΛ.

Οι εργαζόμενοι στα λεωφορεία ζητούν : απόσυρση του εργασιακού νομοσχεδίου, ασφάλεια εργαζόμενων και επιβατών, αναγνώριση προϋπηρεσίας νεοπροσλαμβανόμενων, προσλήψεις προσωπικού – ανανέωση στόλου.

Βασίλης Διαμαντάκος
Ο ΣΥΝΤΑΚΤΗΣ
Βασίλης Διαμαντάκος Δημοσιογράφος Διεθνούς Πολιτικής & Γεωπολιτικής Ανάλυσης
Καλύπτει διεθνείς πολιτικές εξελίξεις, γεωπολιτικές ανακατατάξεις, διπλωματικές σχέσεις και ζητήματα διεθνούς ασφάλειας. Διαθέτει περισσότερα από 20 χρόνια εμπειρίας στο διεθνές πολιτικό και γεωπολιτικό ρεπορτάζ, έχοντας παρακολουθήσει σημαντικά γεγονότα που διαμόρφωσαν το παγκόσμιο πολιτικό σκηνικό. Απόφοιτος του Τμήματος Διεθνών και Ευρωπαϊκών Σπουδών, με μεταπτυχιακή εξειδίκευση στις Διεθνείς Σχέσεις και τη Γεωπολιτική.