SPOTLIGHTS

Ντάνι Μινόγκ για Ράσελ Μπραντ: «Είναι άθλιος “άρπαγας” – Δεν δεχόταν το “όχι” ως απάντηση»

Ντάνι Μινόγκ για Ράσελ Μπραντ: «Είναι άθλιος “άρπαγας” – Δεν δεχόταν το “όχι” ως απάντηση»

Πηγή Φωτογραφίας: Russell Brand has been accused of rape, sexual assault and abuse | Glamour UK

Στην δίνη των εις βάρος του καταγγελιών ο Ράσελ Μπραντ

Σφοδρή κριτική εναντίον του Ράσελ Μπραντ, που κατηγορείται για βιασμό και σεξουαλική κακοποίηση, είχε κάνει στο παρελθόν η ποπ τραγουδίστρια Ντάνι Μινόγκ.

Η Ντάνι Μινόγκ είχε εκφράσει τη γνώμη της για τον κωμικό, Ράσελ Μπραντ ήδη από το 2006 σε συνέντευξή της στη Mirror.

Πριν από τη συνέντευξη, η Μινόγκ είχε εμφανιστεί στην εκπομπή του Μπραντ στο MTV, κατά την οποία εκείνος «κοιτούσε με λαγνεία» το στήθος της και «ζήτησε τον αριθμό του τηλεφώνου της», σύμφωνα με την ίδια.

«Είναι τελείως τρελός και λίγο άθλιος “άρπαγας”», είχε πει τότε. «Σίγουρα δεν νομίζω ότι έχει θεραπεύσει τον εθισμό του στο σεξ, αυτό είναι σίγουρο», είχε συμπληρώσει.

Και συνέχισε λέγοντας ότι «δεν δεχόταν το “όχι” ως απάντηση. Πάντα το παρατραβάει. Όχι τόσο ώστε να του ρίξεις μια σφαλιάρα στο πρόσωπο, αλλά φτάνει κοντά σε αυτό το σημείο».

Η Μινόγκ είχε επισημάνει πως «καθ’ όλη τη διάρκεια της συνέντευξης, έκανε συνεχώς σοκαριστικές παρατηρήσεις που δεν μπορώ καν να επαναλάβω.Και μόνο η εκφορά των λέξεων θα με έκανε να κοκκινίσω».

Ράσελ Μπραντ: Το χρονικό των καταγγελιών- «Καμπάνα» από το Youtube

Οι δηλώσεις της Μινόγκ για τον Μπραντ έρχονται ξανά στην επικαιρότητα μετά από καταγγελίες τεσσάρων γυναικών εναντίον του σε μια κοινή έρευνα που διεξήχθη από τους Times και το

Ο κωμικός έχει ήδη καταγγελθεί για βιασμό, σεξουαλική επίθεση και συναισθηματική κακοποίηση μεταξύ 2006 και 2013, δηλαδή στο απόγειο της φήμης του Μπραντ.

Ακόμα, χτες, η αστυνομία του Λονδίνου ανακοίνωσε ότι έλαβε μια νέα καταγγελία σε βάρος του Ράσελ Μπραντ, για σεξουαλική επίθεση το 2003, με τις αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο μήπως υπάρχουν περιστατικά που σημειώθηκαν ακόμα και 20 χρόνια πριν.

Ο ίδιος ανέβασε ένα βίντεο στο YouTube όπου αρνήθηκε τους «εγκληματικούς» ισχυρισμούς που του έγιναν, δηλώνοντας ότι οι σχέσεις του ήταν πάντα συναινετικές.

Η υπόθεση έφτασε μέχρι την Ντάουνινγκ Στριτ, με τον εκπρόσωπο του πρωθυπουργού Ρίσι Σούνακ να κάνει λόγο για «πολύ σοβαρές και ανησυχητικές κατηγορίες».

Τα μέσα στα οποία εργάστηκε ο Ράσελ Μπραντ ανακοίνωσαν την Κυριακή ότι θα διενεργήσουν εσωτερική έρευνα για τις κατηγορίες που διατυπώθηκαν σε βάρος του.

Το YouTube, που ανήκει στην μητρική εταιρεία της Google, την Alphabet Inc, ανακοίνωσε ότι ανέστειλε τον εκχρηματισμό του καναλιού του Μπραντ μετά την «παραβίαση» της «πολιτικής ευθύνης του δημιουργού».

«Αν η συμπεριφορά εκτός πλατφόρμας ενός δημιουργού καναλιού βλάπτει τους χρήστες, τους υπαλλήλους ή το όλο σύστημα, λαμβάνουμε μέτρα για να προστατεύσουμε την κοινότητα», είπε εκπρόσωπος του YouTube.

Ράσελ Μπραντ: Ακυρώθηκαν εμφανίσεις του μετά τις αποκαλύψεις Τα standup σόου που επρόκειτο να δώσει ο Ράσελ Μπραντ τις επόμενες 10 ημέρες ακυρώθηκαν, μετά τις αποκαλύψεις σε βάρος του ηθοποιού.

Επίσης, ο εκδότης του ανακοίνωσε πως «παγώνουν» όλα τα μελλοντικά πρότζεκτ βιβλίων σε συνεργασία με τον Ράσελ Μπραντ.

«Αυτές είναι πολύ σοβαρές καταγγελίες και λαμβάνοντάς τες υπόψη, ο Bluebird αποφάσισε να διακόψει όλες τις μελλοντικές εκδόσεις με τον Ράσελ Μπραντ», ανέφερε η ανακοίνωση του εκδοτικού οίκου, που τα τελευταία χρόνια έχει κυκλοφορήσει βιβλία του ηθοποιού.

Με πληροφορίες από PinkNews

-Εάν είστε επιζώσα βιασμού, σεξουαλικής παρενόχλησης ή trafficking ή αν στο περιβάλλον σας υπάρχει θηλυκότητα που υφίσταται κάτι από τα παραπάνω, τηλεφωνήστε για βοήθεια και συμβουλευτική στην υπηρεσία Εθνικής Εμβέλειας «Γραμμή SOS»: 15900. Μπορείτε επίσης να αποστείλετε mail στο [email protected]

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments