Πολιτική

«Δεν θέλω να παραιτηθεί κανείς», διαμηνύει ο Κασσελάκης [vid]

«Δεν θέλω να παραιτηθεί κανείς», διαμηνύει ο Κασσελάκης [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), «Ο Στέφανος δεν επιθυμεί να παραιτηθεί ούτε η Ελενα (Ακρίτα), ούτε ο Ναύαρχος (Βαγγέλης Αποστολάκης), ούτε ο Οθων (Ηλιόπουλος).

Μετά τις δημόσιες τοποθετήσεις τόσο της Έλενας Ακρίτα, όσο και του Όθωνα Ηλιόπουλου ότι δεν προτίθενται να παραιτηθούν

Δεν επιθυμεί να παραιτηθεί κανείς από τους βουλευτές επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, πράγμα που θα μπορούσε να του ανοίξει το δρόμο για τη βουλή, διαμηνύει μέσω κύκλων του, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης.

«Ο Στέφανος δεν επιθυμεί να παραιτηθεί ούτε η Ελενα (Ακρίτα), ούτε ο Ναύαρχος (Βαγγέλης Αποστολάκης), ούτε ο Οθων (Ηλιόπουλος). Ζητά όμως, αν εκλεγεί να κατέβουν μαζί του στην κοινωνία», έλεγαν κύκλοι του κ.Κασσελάκη, μετά το θόρυβο που προκάλεσαν οι δημόσιες τοποθετήσεις της κυρίας Ακρίτα και του κ.Ηλιόπουλου, ότι η παραίτηση δεν είναι στις προθέσεις τους.

Νωρίτερα, «σαφώς και όχι» ήταν η απάντηση που έδωσε το πρωί της Πέμπτης η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, Έλενα Ακρίτα, στην ερώτηση που της έγινε αν θα υπέβαλε την παραίτησή της προκειμένου να βρεθεί στη Βουλή ο Στέφανος Κασσελάκης αν αυτός είναι ο νέος πρόεδρος του κόμματος (συνολικά χρειάζονται έξι παραιτήσεις για να βρεθεί στα έδρανα του κοινοβουλίου ο κ. Κασσελάκης ο οποίος ήταν ένατος στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ).

Όπως αποκάλυψε μιλώντας στο Action 24, ο λόγος που δεν θα υποβάλει την παραίτησή της ήταν γιατί όταν είχε συμφωνήσει με τον Αλέξη Τσίπρα να βρεθεί στο ψηφοδέλτιο Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ, αυτό είχε γίνει γιατί πρόθεση του τότε προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ ήταν η κ. Ακρίτα να αναλάβει τον τομέα των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων που θα αναβαθμιζόταν σε υπουργείο, αν το κόμμα κέρδιζε τις εκλογές.

«Όπως ο Όθωνας Ηλιόπουλους έτσι κι εγώ είμαστε προσωπικές επιλογές του Τσίπρα. Όταν μου έγινε η πρόταση τον Μάιο του 2022 ήταν πάρα πολύ συγκεκριμένη η συμφωνία. Εμένα ο τομέας που με ενδιαφέρει είναι των ανθρωπίνων δικαιωμάτων -γυναίκες, ΑμεΑ, ΛΟΑΤΚΙ κ.α. Η πρόθεση ήταν ο τομέας αυτός να αναβαβθιμιστεί σε υπουργείο που θα αναλάβω. Γι’ αυτό τον λόγο μπήκα και καταλαβαίνω απόλυτα τον Όθωνα και τη στάση του» είπε η Έλενα Ακρίτα.

«Θα εξαντλήσω τη θητεία μου όχι γιατί με ενδιαφέρει ο μισθός. Θέλω να δουλέψω εκεί όπου τα πράγματα είναι κανιβαλικά» πρόσθεσε η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments