Πολιτική

Νέα επίθεση Πολάκη κατά Ε. Αχτσιόγλου: Έχεις κατέβει όλη τη σκάλα

Νέα επίθεση Πολάκη κατά Ε. Αχτσιόγλου: Έχεις κατέβει όλη τη σκάλα

Πηγή Φωτογραφίας: Διαρκές Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτική Συμμαχία. Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2023 (ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ / EUROKINISSI)

Σε ανάρτησή του, χωρίς να την κατονομάζει, της καταλογίζει μια σειρά από ενέργειες, υποστηρίζοντας ότι έχει κατέβει όλη τη σκάλα.

Νέα επίθεση κατά της Έφης Αχτσιόγλου εξαπέλυσε από το αγαπημένο του Facebook o Παύλος Πολάκης, που ως γνωστόν, έχει ταχθεί στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ.

Σε ανάρτησή του, χωρίς να την κατονομάζει, της καταλογίζει μια σειρά από ενέργειες, υποστηρίζοντας ότι έχει κατέβει όλη τη σκάλα.

Υπενθυμίζεται ότι το πρωί της Παρασκευής, η Ε. Αχτσιόγλου μιλώντας στον ΣΚΑΪ, τόνισε πως η ενότητα είναι δεδομένη και αναγκαία με προϋπόθεση «να σταματήσουν οι ανθρωποφαγικές επιθέσεις που δεν μπορεί να γίνονται ανεκτές» και υπογράμμισε: «Η δεύτερη προϋπόθεση, είναι ο άνθρωπος που είναι στο πλευρό του Στέφανου Κασσελάκη είναι μόνιμα υβριστικός σε μένα και άλλα στελέχη. Δεν μπορεί να συνεχιστεί ο κατήφορος αυτός με τον κ. Πολάκη. Γι’αυτό ζήτηση από τον Κασσελάκη να καταδικάσει αυτές τις πρακτικές.

Η απάντηση Πολάκη

Ο Π. Πολάκης απάντησε στην υποψήφια πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ υποστηρίζοντας:

– Όταν τα συστημικά ΜΜΕ, αλλά και η “ομπρέλα προστασίας” σου, εξαπολύουν καθημερινά εμετικές επιθέσεις στον Στέφανο Κασσελάκη και τα στελέχη που τον υποστηρίζουν (με εμένα βεβαίως στο επίκεντρο).

– Όταν δεν καταδικάζεις πρώην βουλευτή -υποστηρικτή σου, που διακινεί fake news πως ο Κασσελάκης ήταν τάχα “συνεργάτης του Κυριάκου” και τον διαψεύδουν μέχρι το Μέγαρο Μαξίμου και ο Πρετεντέρης.

– Όταν πηγαίνεις στον Χατζηνικολάου και αντί να του ζητήσεις να εξηγήσει στους τηλεθεατές πώς επί Μητσοτάκη διέγραψε την υποθήκη που είχε επιβληθεί στο σπίτι του επί ΣΥΡΙΖΑ, για χρέη πάνω από 3εκ. ευρώ ή να τον ρωτήσεις αν πλήρωσε καμία δόση από τα χρέη του ,τον σιγοντάρεις όταν λέει “κι εγώ έχω τραβήξει πολλά απ’ τον Πολάκη”.

– Όταν βγαίνεις στον ΣΚΑΙ και δηλώνεις ότι «προϋπόθεση για την ενότητα είναι να σταματήσουν οι ανθρωποφαγικές συκοφαντικές επιθέσεις του Πολάκη».

Τότε έχεις κατέβει όλη τη σκάλα.

Και δείχνεις καθαρά τον δρόμο για την ανάγκη ΜΑΖΙΚΗΣ ΥΠΕΡΨΗΦΙΣΗΣ του Στέφανου Κασσελάκη την Κυριακή 24/9!».

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments