Αθλητισμός

Άρης: Με τέσσερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα

Άρης: Με τέσσερα νέα πρόσωπα στην ενδεκάδα

Πηγή Φωτογραφίας: [363591] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΠΑΟΚ - ΑΡΗΣ (ΡΑΦΑΗΛ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ / EUROKINISSI)

Με τους Νταρίντα, Φεράρι, Σουλεϊμάνοφ και Σαμόρα στο βασικό σχήμα οι κιτρινόμαυροι υποδέχονται (24/9, 17/30) εντός έδρας τον Παναιτωλικό.

Με τέσσερις αλλαγές στην ενδεκάδα, σε σχέση με το ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής με τον ΠΑΟΚ, θα αγωνιστεί ο Άρης στο σημερινό (24/9, 17.30) παιχνίδι με τον Παναιτωλικό στο Κλεάνθης Βικελίδης. Οι Νταρίντα, Σαμόρα και Φεράρι επιστρέφουν στο βασικό σχήμα, ενώ για πρώτη φορά θα ξεκινήσει στην ενδεκάδα ο Σουλεϊμάνοφ. Ακόμα στον πάγκο έμεινε ο Μοντόγια.

Ο Άκης Μάντζιος παρατάσσει την ομάδα του με σύστημα 4-2-3-1 και τερματοφύλακα τον Κουέστα. Ο Οντουμπάζιο θα καλύψει το δεξί άκρο της αμυντικής γραμμής, ο Φεράρι το αριστερό, ενώ οι Φαμπιάνο και Μπράμπετς θα είναι το κεντρικό αμυντικό δίδυμο.

Οι Βερστράτε και Νταρίντα θα αγωνιστούν στα αμυντικά χαφ, ο Σουλεϊμάνοφ θα παίξει στη δεξιά πλευρά της μεσαίας γραμμής, ο Μενέντες στην αριστερή και ο Σαμόρα πίσω από τον Μορόν, που θα ξεκινήσει στην κορυφή της επίθεσης.

Στον πάγκο για τον Άρη βρίσκονται οι: Χουτεσιώτης, Μοντόγια, Ματαρίτα, Βέλεθ, Ζουλ, Κάρλσον, , Πάρδο, Χριστοδουλόπουλος και Παναγίδης.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments