Lifestyle

Claudia Schiffer: Ξανά σε πασαρέλα στο runway του Versace – Θύμισε εποχές 90s

Claudia Schiffer: Ξανά σε πασαρέλα στο runway του Versace – Θύμισε εποχές 90s

Πηγή Φωτογραφίας: People.com

Το διάσημο supermodel επέστρεψε ξανά στη πασαρέλα για χάρη του οίκου Versace.

H Claudia Schiffer είναι ένα από τα πιο διάσημα μοντέλα που γνώρισε η βιομηχανία της μόδας. Ξεκίνησε την καριέρα της στα 18 της χρόνια και ήταν χάρη Karl Lagerfeld, τότε creative director της Chanel, που από απλό μοντέλο μεταμορφώθηκε σε supermodel και μεσουράνησε στα 90s περπατώντας σε πασαρέλες όπως του Saint Laurent, του Valentino και φυσικά του Versace, στον ιδρυτή του οποίου, Gianni Versace, τα supermodels οφείλουν πολλά για τη δόξα και τη φήμη που γνώρισαν. Στα 53 της χρόνια σήμερα, η Schiffer κάνει ελάχιστες εμφανίσεις σε catwalks, όμως απ’ ό,τι φαίνεται δεν ξεχνά τον Versace: επέστρεψε το 2018 στις πασαρέλες για χάρη του show που η Donatella Versace, επικεφαλής το οίκου μετά το θάνατο του Gianni, αφιέρωσε στη μνήμη του αδελφού τους με τη συμμετοχή διάσημων supermodels όπως η Naomi Campbell, η Cindy Crawford και η Carla Bruni, και το ξανακάνει τώρα, πέντε χρόνια μετά από εκείνη την επιστροφή της στο runway, για το show της συλλογής Άνοιξη – Καλοκαίρι 2024.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Claudia Schiffer (@claudiaschiffer)

To show του οίκου Versace πραγματοποιήθηκε στο Μιλάνο στο πλαίσιο της Εβδομάδας Μόδας και η Claudia Schiffer ήταν εκείνη που έκλεισε την πασαρέλα φορώντας ένα λαμπερό εφαρμοστό checkerboard μάξι φόρεμα από τη νέα συλλογή.

Η Donatella Versace συνεχίσει την παράδοση του οίκου να παρουσιάζει συλλογές με τη συμμετοχή διάσημων μοντέλων, αλλά και celebrities. Σε προηγούμενες πασαρέλες έχουμε δει να συμμετέχουν από τη Dua Lipa μέχρι της Paris Hilton, ενώ οι αδελφές Hadid δίνουν σταθερά το παρών στα catwalks του. Αυτή τη φορά ήταν η Claudia Schiffer που έκανε τη guest εμφάνιση – έκπληξη, ενώ στο runway συμμετείχαν επίσης η Kendall Jenner και η Gidi Hadid.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Vogue (@voguemagazine)

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments