Lifestyle

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Στα social media μου γράφουν ότι είμαι άσχημος και ατάλαντος»

Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «Στα social media μου γράφουν ότι είμαι άσχημος και ατάλαντος»

Πηγή Φωτογραφίας: okmag.gr

«Άμα θέλει κανείς, βρίσκει το οτιδήποτε αρνητικό για να σου πει» ανέφερε

Ο Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έδωσε συνέντευξη κι αναφέρθηκε στην καριέρα του, τη Μπέσσυ Μάλφα, αλλά και τα σχόλια που δέχεται στα social media.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Γεράσιμος Σκιαδαρέσης (@gerasimos_skiadaresis)

O ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα» κι ανέφερε αρχικά, για το επάγγελμά του: «Δυστυχώς, δεν σκέφτηκα ποτέ να κάνω άλλο επάγγελμα. Δυστυχώς, γιατί βλέπω πόσο μεγαλώνει η ανάγκη να ξέρεις και μια άλλη δουλειά, σε αυτή τη δουλεία»

«Κάποτε έλεγα πως δεν θα χρειαστεί, αλλά τώρα βλέπω ότι θα χρειαστεί να κάνω κι άλλη δουλειά. Είναι πολύ ανασφαλές το επάγγελμά μας. Δηλαδή, καλός είναι όποιος γίνεται ηθοποιός, να έχει και μια άλλη δουλειά», συμπλήρωσε.

Όσο για τα social media, ανέφερε: «Θα ήθελα να μην έχω εξάρτηση, αλλά απ’ ό,τι φαίνεται, έχω. Δεν είναι όμως, μόνο οι φαν, γιατί όσοι είναι οι φαν, άλλοι τόσοι είναι και οι haters. Άμα θέλει κανείς, βρίσκει το οτιδήποτε αρνητικό για να σου πει. “Πόσο άσχημος είσαι” ας πούμε ή “πόσο ατάλαντος”. Τα πάντα μου έχουν πει. Ό,τι θέλει ο άλλος, το λέει».

Κλείνοντας, μίλησε για τη σύζυγό του, Μπέσσυ Μάλφα. «Με τη Μπέσσυ είμαστε κουλ ζευγάρι, αυτό είναι γεγονός. Από την άλλη όμως, δεν θα μπορούσαμε ποτέ να βάλουμε στα social media φωτογραφία από έναν καβγά μας που να μου πετάει καμιά παντόφλα ή δεν ξέρω και ‘γω τι, γιατί υπάρχουν και τέτοια. Αυτά όμως, δεν τα αποτυπώνεις στο Instagram», τόνισε.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments