Πολιτική

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε η Αχτσιόγλου-«Είμαι αισιόδοξη, το βράδυ θα είμαστε πιο χαμογελαστοί όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ»

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Ψήφισε η Αχτσιόγλου-«Είμαι αισιόδοξη, το βράδυ θα είμαστε πιο χαμογελαστοί όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ»

Πηγή Φωτογραφίας: [363743] 2ος ΓΥΡΟΣ ΕΣΩΚΟΜΜΑΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗ ΝΕΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΣΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ / ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΕΦΗ ΑΧΤΣΙΟΓΛΟΥ (ΚΩΣΤΑΣ ΤΖΟΥΜΑΣ/EUROKINISSI)

«Σήμερα δεκάδες χιλιάδες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προσέρχονται και στέλνουν μήνυμα ότι η προοδευτική παραταξη είναι εδώ απέναντι στην κυβέρνηση που νομίζει οτι έχει λευκή επιταγή»

Καταχειροκροτούμενη από συγκεντρωμένους έφτασε στο δημαρχείο του Αιγάλεω η Έφη Αχτσιόγλου για να ψηφίσει. Αμέσως μετά την άσκηση του εκλγοικού δικαιώματος η κ. Αχτσίόγλου δήλωσε: «Σήμερα δεκάδες χιλιάδες πολίτες μέλη του ΣΥΡΙΖΑ προσέρχονται στις κάλπες και στέλνουν ένα βασικό μήνυμα ότι η προοδευτική παράταξη είναι εδώ και θα ασκεί αντιπολίτευση απέναντι σε μια κυβέρνηση που νομίζει ότι μπορεί να κυβερνά με λευκή επιταγή.

Είμαστε εδώ και θα είμαστε εδώ για να ασκήσουμε ισχυρή δομική αντιπολίτευση απέναντι σε πολιτικές που θέτουν την κοινωνία στο περιθώριο απέναντι σε πολιτικές που ασκούνται με αλαζονεία.

Είμαστε και θα είμαστε εδώ για να εκφράσουμε τις ανάγκες των πολιτών που ορθώς θεωρούν ότι δεν ζουν με τον τρόπο που τους αξίζει και με τον τρόπο που δικαιούνται να ζουν.

Η μεγάλη συμμετοχή είναι για όλους μας ευθύνη και δέσμευση ότι θα είμαστε εδώ για να εκφράζουμε τους ανθρώπους που επιδιώκουν μια άλλη πολιτική στον τόπο, τους εργαζόμενους, τους νέους, τους ανέργους, τους επιστήμονες και τους επαγγελματίες.

Είμαι απολύτως αισιόδοξη, πιστεύω ότι σε κάθε περίπτωση το βράδυ θα είμαστε όλοι στον ΣΥΡΙΖΑ πιο δυνατοί και πιο χαμογελαστοί .

Το διακύβευμα της επόμενης μέρας είναι ισχυρή δομική αντιπολίτευση απέναντι στην κυβέρνηση της ΝΔ και επιστροφή της παράταξής μας σε κυβερνητική τροχιά».

Εκλογές ΣΥΡΙΖΑ: Μάχη Κασσελάκη-Αχτσιόγλου -Μεγαλύτερη η συμμετοχή στον β’ γύρο [vid]

Οι κάλπες άνοιξαν στις 8 το πρωί και τις δύο πρώτες ώρες (συγκεκριμένα μέχρι τις 09:50 π.μ.) είχαν ψηφίσει 19.000 μέλη του κόμματος. Μέχρι τις 10:30 είχαν ψηφίσει 27.737 άτομα, όταν στον πρώτο γύρο, την περασμένη Κυριακή, είχαν ψηφίσει 26.000 άτομα έως την ίδια ώρα.

Στις 11 π.μ., δε, είχαν ψηφίσει 35.000 μέλη. Σύμφωνα με εκτιμήσεις, ψηφίζουν πάνω από 270 άτομα το λεπτό, ενώ, κατά πληροφορίες, από όσους έχουν ψηφίσει ως τώρα, οι 5.000 δεν είχαν πάει στον πρώτο γύρο.

Οι κάλπες θα κλείσουν στις 8 το βράδυ, εκτός απρόοπτου, και το αποτέλεσμα θα το μάθουμε περίπου δύο ώρες μετά.

Κασσελάκης: Παροτρύνω όλο τον κόσμο να ψηφίσει

Λίγο πριν πάει να ψηφίσει στη Νέα Σμύρνη, στον δεύτερο γύρο των εκλογών του ΣΥΡΙΖΑ, ο υποψήφιος πρόεδρος του κόμματος, Στέφανος Κασσελάκης, παρότρυνε τα μέλη να προσέλθουν στις κάλπες.

«Παροτρύνω όλο τον κόσμο να ψηφίσει, είναι η πιο όμορφη διαδικασία, μια νέα μέρα ξημερώνει», δήλωσε στους δημοσιογράφους που τον περίμεναν έξω από το σπίτι του.

Αχτσιόγλου: Πιστεύω ότι σήμερα το βράδυ θα είμαστε όλοι χαμογελαστοί στον ΣΥΡΙΖΑ

Λίγο μετά τις 11, η Έφη Αχτσιόγλου ψήφισε στις εσωκομματικές εκλογές του ΣΥΡΙΖΑ. Η υποψήφια πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ άσκησε το εκλογικό της δικαίωμα στο Αιγάλεω και συγκεκριμένα στο τμήμα του Δημαρχείου Αιγάλεω στην Ιερά Οδό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments