Αθλητισμός

Αυτή είναι η πανέμορφη σύντροφος του Ίγκνας Μπραζντέικις

Αυτή είναι η πανέμορφη σύντροφος του Ίγκνας Μπραζντέικις

Πηγή Φωτογραφίας: eurohoops.net

Ποια είναι η εντυπωσιακή σύντροφος του νέου μεταγραφικού αποκτήματος του Ολυμπιακού...

Ο Ίγκνας Μπραζντέικις είναι και επίσημα παίκτης του Ολυμπιακού, με τους ερυθρόλευκους να ανακοινώνουν την Κυριακή την απόκτηση του από τη Ζαλγκίρις Κάουνας και τον Λιθουανό φόργουορντ να είναι διαθέσιμος για τα παιχνίδια του Σούπερ Καπ.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ignas Brazdeikis (@_iggy_braz)

Το νέο μεταγραφικό απόκτημα του Ολυμπιακού βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και στο πλευρό του Λιθουανού φόργουορντ βρίσκεται πάντα η εντυπωσιακή του σύντροφος, Γιασμίνα Γκούσιτς.

Μάλιστα η πανέμορφη ξανθιά είχε ακολουθήσει τον «Ίγκι» και στη Μανίλα για το Παγκόσμιο Κύπελλο, παρακολουθώντας τους αγώνες παρέα με τις υπόλοιπες συντρόφους των διεθνών παικτών.

Ο Μπαρτζώκας άφησε πίσω τις επιλογές από ΝΒΑ και επέλεξε ένα παίκτη που έχει την ικανότητα να πλησιάσει τους 20+ πόντους με συνδυασμό (εκτέλεση και δημιουργία)

Ο Κεντρικ Νάν και ο Τέρενς Ντέιβιτς (ο πρώτος «έπαιξε» πιο δυνατά) ήταν και παραμένει φανερό ότι η προτεραιότητά τους είναι το ΝΒΑ ακόμα και με λιγότερα λεφτά. Από το τέλος Αυγούστου (ο πρώτος) πήγαν στο τέλος Σεπτεμβρίου μαζί με το δεύτερο και τώρα θα έφταναν και στην παρέλαση της 28ης Οκτωβριου και θα περίμεναν μήπως βρουν κάτι από το ΝΒΑ.

Είναι ξεκάθαρο εδώ και χρόνια (ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αποτέλεσε χαρακτηριστικό παράδειγμα) ότι το ΝΒΑ συνεχίζει να προσελκύει το μεγαλύτερο ενδιαφέρον για την πλειονότητα των παικτών ακόμα και όταν χάνουν σημαντικά στο οικονομικό κομμάτι και ο Ολυμπιακός ήδη είχε περιμένει αρκετά.

Πήγε λοιπόν σε μια λύση που ναι μεν δεν θα είναι ο «εκτελεστής» των 20+ πόντων σε κάθε παιχνίδι, αλλά ένας παίκτης που έχει την ικανότητα να πλησιάσει αυτό το νούμερο με συνδυασμό (εκτέλεση και δημιουργία).

Παίζοντας περισσότερο στο «2» με ύψος 2.01 έχει την ικανότητα να ποστάρει κοντύτερους αντιπάλους ενώ έχει τα σωματικά προσόντα να κοντράρει και Ψηλότερους αντιπάλους στην άμυνα. Μπορεί επίσης να παίξει την αγαπημένη άμυνα με αλλαγές του προπονητή όπως και να κινηθεί εξαιρετικά (και) χωρίς τη μπάλα επίσης μια αγαπημένη συνήθεια του κόουτς Μπαρτζώκα για τις ομάδες του.

Είναι χρήσιμος για τον προπονητή, αφού παίζει και στο «3», ενώ υπό προϋποθέσεις μπορεί να γίνει και ένα ελαφρύ τεσσάρι δίπλα σε έναν κλασσικό σέντερ (Μιλουτίνοφ ή Φάλ).

Ναι δεν είναι ο σούπερ στάρ από το ΝΒΑ που θα παίξει το ρόλο του «μπομπέρ» αλλά είναι κάτι ίσως πιο χρήσιμο. Είναι «παίκτης Μπαρτζώκα» με ότι αυτό συνεπάγεται. Ούτε ο Τόμας Γουόκαπ είχε έρθει ως ο σούπερ στάρ και κατέληξε να είναι ο mvp της Εθνικής στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο στις Φιλιππίνες.

Όλα φυσικά κρίνονται στο παρκέ και εκεί θα φανεί εάν ο Ολυμπιακός θα είναι το ίδιο καλός με πέρυσι έχοντας χάσει δύο πολύτιμες μονάδες (Βεζένκοβ και Σλούκας) τις οποίες σαφέστατα δεν κάλυψε – και δύσκολα θα μπορούσε – σε ποιότητα και κλάση καθώς και οι δύο ήταν κομβικοί στην περσινή (σχεδόν) τέλεια χρονιά.

Ο Μπραζντέικις δεν μπορεί να ξεπεράσει σε τίτλους λογικά τον Μαρτίνας Γκετσεβίτσιους (που είχε πάρει με τους Ερυθρόλευκους δύο Ευρωλίγκες και ένα πρωτάθλημα) αλλά έχει την δυνατότητα να περάσει στην ιστορία ως ο καλύτερος Λιθουανός που πέρασε ποτέ από τον Ολυμπιακό.

Όχι ως ονομα αλλά ως ουσία καθώς για διαφορετικούς λόγους ο Αρτούρας Καρνισόβας και ο Αρβιντας Ματσιγιάουσκας δεν άφησαν το στίγμα τους στους Πειραιώτες με τον Λινας Κλέϊζα να διατηρεί τον τίτλο του κορυφαίου (σε απόδοση) Λιθουανού που φόρεσε ποτέ τα Ερυθρόλευκα.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments