SPOTLIGHTS

«Τρέλα» από 12.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό – Στις εξέδρες Στάνκογλου, Μπισμπίκης

«Τρέλα» από 12.000 κόσμο στο ΟΑΚΑ για τον μπασκετικό Παναθηναϊκό – Στις εξέδρες Στάνκογλου, Μπισμπίκης

Πηγή Φωτογραφίας: olaprasina.gr

Ο νέος Παναθηναϊκός των πολλών αστέρων παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο κοινό του στο ιστορικό τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος»

Φανταστική ατμόσφαιρα, βγαλμένη από τα παλιά, δημιούργησαν οι φαν του Παναθηναϊκού στην πρώτη παρουσία της νέας ομάδας  μπάσκετ στο ΟΑΚΑ!  Ο Παναθηναϊκός των πολλών αστέρων και με προπονητή τον  Εργκίν Αταμάν  βάζει φέτος υψηλούς στόχους και θα δώσει μάχη για να κερδίσει το πρωτάθλημα από τον Ολυμπιακό αλλά και να επιστρέψει στο Final-4 της Euroleague.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Panathinaikos BC (@paobcgr)

Οι 12.000 και πλέον φαν του Παναθηναϊκού πήραν γεύση από το ανακαινισμένο κλειστό του ΟΑΚΑ, που ανήκει πλέον στην ΚΑΕ, είδαν το νέο παρκέ (ξεκόλλησε το ένα αστέρι του) στο οποίο κυριαρχεί και το αγαπημένο τους χρώμα, το πράσινο, και χειροκρότησαν την ομάδα που έχει στις τάξεις της παίκτες όπως ο Σλούκας, ο Λεσόρ, ο Παπαπέτρου, ο Ερνανγκόμεθ , ο Μήτογλου!

Όλα αυτά συνέβησαν στο ΟΑΚΑ και στην πρώτη ημέρα του τουρνουά Παύλος Γιαννακόπουλος. Ο Παναθηναϊκός τίμησε τη μνήμη του μεγάλου ηγέτη του  που τον έκανε εξάστερο, και κέρδισε τη Μπάγερν Μονάχου για να παίξει την Κυριακή στον τελικό με την Εφές.  Ο κόσμος δεν σταμάτησε να φωνάζει. Έδειξε όμως την αδυναμία του στον Σλούκα και στον Ερνανγκόμεθ.  Ο κόσμος πήρε μια γεύση από τον νέο Παναθηναϊκό, ο οποίος θέλει δουλειά αφού είναι τελείως διαφορετικός σε σχέση με πέρσι και σε μια εβδομάδα θα κληθεί να διεκδικήσει στη Ρόδο την πρώτη κούπα (Σούπερ Καπ) από τον Ολυμπιακό.

Το ΟΑΚΑ γέμισε παιδιά και μεγάλους, που αγαπούν την ομάδα της Αθήνας. Ανάμεσα τους και οι δηλωμένοι φαν του, οι ηθοποιοί Γιάννης Στάνκογλου και Βασίλης Μπισμπίκης, που δεν σταμάτησαν να χειροκροτούν!

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments