Lifestyle

Έφη Σαρρή: «Θέλω ο άντρας να μου λέει ‘yes, madam’» [vid]

Έφη Σαρρή: «Θέλω ο άντρας να μου λέει ‘yes, madam’» [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: karfitsa.gr

«Απέφυγα τη μητρότητα, δεν ήθελα να μπω σε τόσο μεγάλη ευθύνη. Έγινε διακοπή κύησης και δεν το μετάνιωσα ήταν αυτή η απόφασή μου. Ήταν μια άσχημη στιγμή, εκεί γύρω στα 22».

Για τις προσδοκίες της από τους άντρες, αλλά και την κύηση που διέκοψε στα 22 της χρόνια μίλησε η Έφη Σαρρή σε συνέντευξή της.

Η τραγουδίστρια αρχικά για το ενδεχόμενο ενός γάμου, είπε στην κάμερα του «MEGA Καλημέρα»: «Αν έκανα γάμο θα ήταν κλειστός. Εγώ, ο γαμπρός και ίσως ένας μάρτυρας. Είμαι πολύ ωραία τώρα στο κομμάτι της συντροφικότητας, δεν είμαι ποτέ μόνη, πάντα υπάρχει κάτι στη ζωή μου».

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Έφη Σαρρή ® (@efisarri)

«Ένας άνδρας μπορεί να εκνευριστεί με εμένα γιατί θέλω να ακούει τις διαταγές μου και να λέει: Yes ma’am» συμπλήρωσε η Έφη Σαρρή.

Στη συνέχεια, η Έφη Σαρρή αναφέρθηκε σε έναν εμμονικό θαυμαστή της.

«Μπήκε στο καμαρίνι μου κάποιος που ήταν ίδιος εγώ, με μια περούκα ξανθιά και ντυμένος με τα ρούχα μου. Τραγούδαγε τα τραγούδια μου και μου είπε πολύ άσχημα “δεν είσαι εσύ η Έφη Σαρρή, είμαι εγώ”. Ήταν κάτι άσχημο αυτό, με φόβισε» ανέφερε συγκεκριμένα.

Τέλος, σε ερώτηση για τη μητρότητα απάντησε: «Απέφυγα τη μητρότητα, δεν ήθελα να μπω σε τόσο μεγάλη ευθύνη. Έγινε διακοπή κύησης και δεν το μετάνιωσα ήταν αυτή η απόφασή μου. Ήταν μια άσχημη στιγμή, εκεί γύρω στα 22».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments