SPOTLIGHTS

Ένα βίντεο 4 δευτερολέπτων της Τέιλορ Σουίφτ οδήγησε σε παροξυσμό στα social -Τι συνέβη<

Ένα βίντεο 4 δευτερολέπτων της Τέιλορ Σουίφτ οδήγησε σε παροξυσμό στα social -Τι συνέβη<

Πηγή Φωτογραφίας: Taylor Swift and Travis Kelce: Everything Swifties Need to Know – Rolling Stone.com

Συγκεκριμένα, ο Τζάρετ Πέιτον τράβηξε την Τέιλορ Σουίφτ να φεύγει από έναν αγώνα NFL με έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του αθλήματος, τον Τράβις Κελτς των Kansas City Chiefs.

«Οι πιο τρελές 24 ώρες της ζωής μου»: Αυτά είναι τα λόγια του Αμερικανού δημοσιογράφου που απαθανάτισε τις πρώτες δημόσιες φωτογραφίες της Τέιλορ Σουίφτ με τον φημολογούμενο νέο ερωτά της.

Συγκεκριμένα, ο Τζάρετ Πέιτον τράβηξε την Τέιλορ Σουίφτ να φεύγει από έναν αγώνα NFL με έναν από τους μεγαλύτερους αστέρες του αθλήματος, τον Τράβις Κελτς των Kansas City Chiefs.

Το βίντεο των μόλις 4 δευτερολέπτων του Πέιτον με το ζευγάρι να περπατά σε έναν διάδρομο καθώς έφευγε από το στάδιο Arrowhead του Κάνσας Σίτι έχει προβληθεί πάνω από 15 εκατομμύρια φορές στο λογαριασμό του στο X (πρώην Twitter).

Η διάσημη Καναδή τραγουδίστρια είχε εμφανιστεί νωρίτερα εκείνο το βράδυ σε ένα από τα θεωρεία του σταδίου με την μητέρα του Κελτς, την Ντόνα, να χορεύει, να συνομιλεί και να ζητωκραυγάζει – με τους φανατικούς θαυμαστές της να «καταβροχθίζουν κάθε εικόνα και βίντεο που κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο.

Ο Πέιτον, ο οποίος εργάζεται για το δίκτυο WGN-TV του Σικάγο και είναι πρώην παίκτης του NFL, είχε πάει στο γήπεδο μετά την νίκη των γηπεδούχων, προκειμένου να πάρει κάποιες συνεντεύξεις. Όταν τελείωσε, εντόπισε τον Κελτς και την Σουίφτ στις εξέδρες και άδραξε την ευκαιρία. «Αυτή είναι η στιγμή στη ζωή σου που μπορείς είτε να πας ευθεία είτε να στρίψεις δεξιά» είπε. Ο Πέιτον λοιπόν, έστριψε δεξιά, προς την κατεύθυνση των αποδυτηρίων των Chiefs, όταν τον σταμάτησε ένας φρουρός ασφαλείας.

«Μην κουνηθείς, μείνε εδώ» του είπαν. Στη συνέχεια, είδε μια ομάδα να περπατάει προς το μέρος του, συμπεριλαμβανομένου ενός ατόμου που είχε δει νωρίτερα το βράδυ μαζί με την Τέιλορ Σουίφτ.

«Έβγαλα το iPhone μου, άρχισα να τραβώ και πέρασαν από μπροστά μου ενάμιση δευτερόλεπτο αργότερα». Το βίντεο δείχνει την Σουίφτ να χαιρετά τον δημοσιογράφο με ένα απλό «έι», αφήνοντάς τον άφωνο. «Δεν ήξερα τι να πω!» είπε.

Κι ενώ επρόκειτο απλώς για ένα τυπικό παιχνίδι της κανονικής σεζόν, ένιωθε από την αρχή πως ήταν κάτι ξεχωριστό από την στιγμή που έκανε την εμφάνισή της η Τέιλορ Σουίφτ, η μεγαλύτερη ποπ σταρ του κόσμου, όπως είπε. «Το ότι ήταν εκεί, έμοιαζε σαν να επρόκειτο για το Super Bowl. Αυτή η ενέργεια υπήρχε στο κτίριο» είπε. «Ήταν το θέμα συζήτησης του παιχνιδιού»

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments