Αθλητισμός

Τι ψάχνει η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο [vid]

Τι ψάχνει η ΑΕΚ κόντρα στον Ατρόμητο [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363838] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ

Πέρα από το βαθμολογικό κίνητρο, η ΑΕΚ έχει και άλλους λόγους να θέλει μία (καθαρή) νίκη επί του Ατρόμητου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Δύο μέρες πριν συμπληρωθεί ένας χρόνος από τη μέρα που η «Opap Arena» άνοιξε τις πόρτες της και υποδέχθηκε την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια μετά από δύο δεκαετίες, η Ένωση φιλοξενεί τον Ατρόμητο (21:00) και θέλει να βάλει τέλος στο μίνι αρνητικό σερί που έχει δημιουργηθεί φέτος στο σπίτι της. Η ομάδα του Ματίας Αλμέιδα δεν έχει καταφέρει ακόμη να πανηγυρίσει νίκη μετά από τέσσερα παιχνίδια, μετρώντας τρεις ισοπαλίες και μία ήττα. Οι «κιτρινόμαυροι» θέλουν να σταματήσουν εδώ αυτή την παράδοση αλλά και κάποια επιμέρους αρνητικά ρεκόρ που έχουν καταγράψει στο ξεκίνημα της σεζόν.

Η ΑΕΚ έχει δεχτεί γκολ και στα εννιά επίσημα παιχνίδια της ενώ στα επτά από αυτά έχει βρεθεί πίσω σκορ. Μόνο με Ολυμπιακό και Μπράιτον κατάφερε να σκοράρει πρώτη. Είναι σαν να ξεκινάει κάθε παιχνίδι με 0-1 και να καλείται να κάνει ανατροπή. Ήδη τρεις φορές τα έχει καταφέρει παίρνοντας διπλά σε Βόλο, Μπράιτον και Λεωφόρο ενώ κατά κάποιον τρόπο ανατροπή μπορεί να θεωρεί και το 2-2 με την Ντιναμό που της έδωσε την πρόκριση για τα πλέι οφ του Champions League σύμφωνα με το top10.gr

Είναι χαρακτηριστικό ότι πέρσι η πρώτη ανατροπή της ΑΕΚ ήταν στα τέλη Ιανουαρίου με τον Ιωνικό στη Νίκαια και φέτος έχει ήδη τρεις. Από την άλλη βέβαια, η Ένωση έχει σκοράρει σε όλα της τα ματς εκτός από εκείνο στην Αμβέρσα όπου θα μπορούσε ειδικά στο πρώτο ημίχρονο να έχει πετύχει έστω ένα γκολ. Όλες οι φετινές νίκες της ΑΕΚ είναι στο γκολ και αυτό είναι κάτι που επίσης θέλουν να αλλάξουν άμεσα οι «κιτρινόμαυροι».

Ο Ατρόμητος δεν δείχνει να είναι σε καλή κατάσταση στο ξεκίνημα της σεζόν και μετά από ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα που προηγήθηκε για την ΑΕΚ, μοιάζει αυτό το παιχνίδι να είναι ευκαιρία για ακόμα μία καλή εμφάνιση και μία λιγότερο αγχωτική νίκη. Ο Αλμέιδα και οι παίκτες του βέβαια γνωρίζουν πολύ καλά ότι πέρσι οι Περιστεριώτες ήταν η ομάδα που πλην των μεγάλων δυσκόλεψε περισσότερο από κάθε άλλη την ΑΕΚ μέσα στο γήπεδό της και έχασε από ένα πέναλτι στις καθυστερήσεις.

Όπως είναι λογικό, ο Αλμέιδα θα προχωρήσει και πάλι σε αρκετές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, θέλοντας να διαχειριστεί με τον καλύτερο τρόπο τους παίκτες του. Εξάλλου, μετά τον Ατρόμητο έρχεται μία ακόμη πολύ απαιτητική εβδομάδα για την ΑΕΚ η οποία τη Δευτέρα παίζει στην Κρήτη με τον ΟΦΗ, την Πέμπτη με τον Άγιαξ στη Νέα Φιλαδέλφεια και την Κυριακή των εκλογών το εξ αναβολής παιχνίδι με τον Παναιτωλικό.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments