Ελλάδα

Βόλος: Δύσκολη νύχτα χωρίς ρεύμα και νερό για χιλιάδες κατοίκους [vid]

Βόλος: Δύσκολη νύχτα χωρίς ρεύμα και νερό για χιλιάδες κατοίκους [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Το κύμα κακοκαιρίας ELIAS που πλήττει από εχθές το πρωί τον Βόλο, έχει προκαλέσει πλημμύρες και μεγάλες καταστροφές, Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023 (ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ/ EUROKINISSI)

Δεν έχει τέλος ο εφιάλτης στον Βόλο. Όλη η περιοχή έχει μετατραπεί σε έναν απέραντο λασπότοπο και οι κάτοικοι με μεγάλη δυσκολία προσπαθούν να κινηθούν στην περιοχή.

Χιλιάδες οικογένειες θα περάσουν δεύτερη συνεχόμενη νύχτα χωρίς ρεύμα και νερό, πολλές επιχειρήσεις που είναι βουλιαγμένες στη λάσπη δεν θα ανοίξουν την Παρασκευή, ενώ χιλιάδες εργαζόμενοι θα δυσκολευτούν να φτάσουν στις δουλειές τους εξαιτίας των προβλημάτων στο οδικό δίκτυο.

Οι πεζοναύτες θα κοιμηθούν στο δημαρχείο της Αργαλαστής

Στο Νότιο Πήλιο, πεζοναύτες από το 521 Τάγμα Πεζοναυτών βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές για να συνδράμουν όπου χρειαστεί.

Με απόφαση του δημάρχου Νοτίου Πηλίου, Μιχ. Μιτζικού, οι πεζοναύτες θα στεγαστούν στο δημαρχείο, στην Αργαλαστή.

Εν τω μεταξύ, κλιμάκια της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αργαλαστής και του 521 Τάγματος Πεζοναυτών βρίσκονται στις πληγείσες περιοχές του Δήμου Νοτίου Πηλίου, προκειμένου να παράσχουν τη βοήθειά τους.

Μπέος: «Στο 70% έχει αποκατασταθεί το ρεύμα στον Βόλο»

Σύμφωνα με τον δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο, η ηλεκτροδότηση στον Βόλο έχει αποκατασταθεί στο 70%.

Ο κ. Μπέος, μιλώντας στην ΕΡΤ, ανέφερε πως ελπίζει μέχρι αύριο να έχει αποκατασταθεί πλήρως το ρεύμα και σταδιακά, σε διάστημα 10 ημερών το αργότερο, το νερό θα έχει πάει σε όλα τα χωριά της Μαγνησίας.

Ο Αχιλλέας Μπέος σημείωσε πως καταστράφηκε ό,τι φτιάχτηκε για την υδροδότηση μετά την πρώτη κακοκαιρία.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments