Lifestyle

Narah Baptista, η νέα καυτή σύντροφος του Vincent Cassel

Narah Baptista, η νέα καυτή σύντροφος του Vincent Cassel

Πηγή Φωτογραφίας: tgcom24.mediaset.it

Η ομοιότητά της με την Tina Kunakey είναι εντυπωσιακή.

Λένε ότι όλοι μας συνήθως ερωτευόμαστε ένα πολύ συγκεκριμένο τύπο ανθρώπου. Καμιά φορά, βέβαια, αυτό το κλισέ πηγαίνει στο επόμενο επίπεδο: η πρώην και η νυν σχέση μοιάζουν σαν δύο σταγόνες νερό. Και αν υπάρχει κάποιος διάσημος που επιβεβαιώνει τον τελευταίο καιρό αυτόν τον άγραφο κανόνα, αυτός δεν είναι άλλος από τον Vincent Cassel.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη N A R A H (@narahbaptista)

Έτσι, αφού πρώτα χώρισε από τη μάλλον ωραιότερη γυναίκα στον πλανήτη, τη Monica Bellucci, ξεκίνησε μία νέα σχέση με την πολύ μικρότερή του και άκρως εντυπωσιακή Tina Kunakey. Όμως και αυτός ο γάμος τελείωσε, με τον 56χρονο ηθοποιό να βρίσκει ξανά -όπως όλα δείχνουν- τον έρωτα στη Narah Baptista.

Όταν κάποιος δει για πρώτη φορά την εντυπωσιακή 27χρονη Αυστραλή με τις βραζιλιάνικες ρίζες, το πρώτο πράγμα που σκέφτεται -θέλοντας και μη- είναι τόσο πολύ μοιάζει με την Tina Kunakey.

Οι φήμες που θέλουν τον Cassel ζευγάρι με την Baptista ξεκίνησαν πριν λίγο καιρό με κάποια stories. Το σχόλιο του πρώτου «δε σε χορταίνω Narinha» και στη συνέχεια η προσθήκη ενός emoji καρδιάς έριξαν λάδι στη φωτιά της φημολογίας.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments