Αθλητισμός

Αποφασίζει για Ρέτσο-Φορτούνη ο Μαρτίνεθ εν όψει ΠΑΣ [vid]

Αποφασίζει για Ρέτσο-Φορτούνη ο Μαρτίνεθ εν όψει ΠΑΣ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363821] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΟΣΦΠ - ΑΡΗΣ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ρέτσος και Φορτούνης δεν έχουν κάτι σοβαρό και είναι στο χέρι του Ντιέγκο Μαρτίνεθ αν θα τους ρίξει στη μάχη του Ολυμπιακού με τον ΠΑΣ στα Γιάννενα ή θα τους προφυλάξει εν όψει Μπάτσκα Τόπολα.

Ο Ολυμπιακός θέλει να πάει στη διακοπή πρωταθλήματος ως πρωτοπόρος και απαραίτητη προϋπόθεση γι’ αυτό είναι να περάσει νικηφόρα από τους Ζωσιμάδες απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα την Κυριακή (20:30).

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ γνωρίζει καλά πως θα πρέπει να διαχειριστεί το γεγονός ότι η ομάδα του έχει να δώσει την Πέμπτη ένα δύσκολο και κρίσιμο ματς, απέναντι στην Μπάτσκα Τόπολα στη Σερβία για το Europa League, πράγμα που ίσως τον ωθήσει σε κάποιες αλλαγές στο βασικό σχήμα.

Οι Παναγιώτης Ρέτσος και Κώστας Φορτούνης, που αποχώρησαν με προβλήματα από το ματς με τον Άρη (4-1), δεν έχουν κάτι σημαντικό. Ο μεν πρώτος είχε ένα τσίμπημα στον προσαγωγό, ο δε δεύτερος ένα χτύπημα στον αστράγαλο. Είναι στην ευχέρεια του Ισπανού προπονητή να τους χρησιμοποιήσει βασικούς στα Γιάννενα, χωρίς να αποκλείεται να προφυλάξει, τουλάχιστον τον πρώτο (από τον όποιο κίνδυνο για θλάση), εν όψει και του ευρωπαϊκού αγώνα. Από εκεί και πέρα, οι Βιθέντε Ιμπόρα και Γκουστάβο Σκάρπα που έμειναν εκτός 20άδας με μικροενοχλήσεις την Τετάρτη θα είναι ξανά διαθέσιμοι.

Ένα επιπλέον ζήτημα που έχει πλέον στο μυαλό του ο Μαρτίνεθ είναι πως μετά τους Ρέτσο και Μπιέλ, στο όριο των δύο καρτών στο πρωτάθλημα έφτασε και ο Μαντί Καμαρά. Σημειώνεται πως μετά την αλλαγή του κανονισμού, ένας παίκτης τιμωρείται με μία αγωνιστική στη συμπλήρωση κάθε τριών καρτών στο πρωτάθλημα, με την ομάδα του να επιλέγει ένα από τα τέσσερα επόμενα ματς για να εκτίσει την τιμωρία του.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments