Αθλητισμός

Ντε Μποκ: “Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε σήμερα” [vid]

Ντε Μποκ: “Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε σήμερα” [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: SUPER LEAGUE / ΚΗΦΙΣΙΑ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο Λόρενς Ντε Μποκ στάθηκε στη διαιτησία μετά την ήττα από την ΑΕΚ, καθώς θεωρεί μεταξύ άλλων ότι το γκολ του Έρλινγκμαρκ πρέπει να μετρήσει.

Ο Ατρόμητος ισοφάρισε κόντρα στην ΑΕΚ στο 90′ με τον Αντζιέλσκι, ωστόσο στο 95′ ο Γκατσίνοβιτς σκόραρε με πέναλτι και έδωσε τη νίκη στην Ένωση. Ο Λόρενς Ντε Μποκ σε δηλώσεις του αμέσως μετά το ματς (είχαν προηγηθεί της απόφασης για εμπάργκο) ανέφερε μεταξύ άλλων ότι υπάρχουν πολλές αμφίβολες αποφάσεις και ότι το γκολ του Έρλινγκμαρκ πρέπει να μετρήσει.

Αναλυτικ όσα δήλωσε ο Ντε Μποκ στην COSMOTE TV: Για το ματς και τη διαιτησία: “Είναι δύσκολο να το εξηγήσει κανείς. Πολλές αμφίβολες αποφάσεις, το γκολ του Έρλινγκμαρκ έπρεπε να μετρήσει. Όλη η Ελλάδα είδε τι έγινε σήμερα. Στο πρώτο μέρος δεν παίξαμε καλά, όμως στην επανάληψη μπορούσαμε να πάρουμε κάτι”.

Για την έως τώρα πορεία του Ατρομήτου: “Είχαμε δύσκολη αρχή και δύσκολο πρόγραμμα. Δίνουμε τη μάχη μας όπως αποδείξαμε και σήμερα και με τον ΟΦΗ, πρέπει να συνεχίσουμε όπως παίξαμε σήμερα για να μαζέψουμε βαθμούς, πρέπει να συνεχίσουμε δυνατά και ας μην πήραμε σήμερα αυτό που αξίζαμε”.

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments