Focus

Μέσα στο Αγρόκτημα της Amanda Seyfried, εμπνευσμένο από τη Νέα Υόρκη Pied-à-Terre

Μέσα στο Αγρόκτημα της Amanda Seyfried, εμπνευσμένο από τη Νέα Υόρκη Pied-à-Terre

Πηγή Φωτογραφίας: Seyfried sits on one of the custom oak built-in wall cabinets designed by General Assembly in the primary bedroom. The firm also designed the custom window shutters, painted in Farrow & Ball Slipper Satin. All of the custom millwork throughout the dwelling was done by First Third. The pedestal tables are by Goula/Figuera for Collection Particuliere. Fashion: Erdem dress, Stuart Weitzman shoes, Tank watch

«Αυτό θα είναι το σπίτι μου για έξι, επτά, οκτώ μήνες. Ξέρω ότι αυτό θα είναι το μέρος που θα ζω, και είμαι άνετα εδώ. Νιώθω πραγματικά ασφαλής.”

Αυτή και ο σύζυγός της, ηθοποιός Thomas Sadoski, ζουν σε ένα αγρόκτημα στα βουνά Catskills της Νέας Υόρκης (έχουν επίσης ένα σπίτι στο LA) και τώρα έχουν το ιδανικό φως  όπου μπορούν να ζήσουν αυτοί και τα δυό παιδιά τους.

View this post on Instagram

A post shared by Amanda Seyfried💛 (@mingey)

«Έπρεπε να γίνει εκτεταμένη δουλειά μόνο για να φτάσει ο χώρος σε ένα λειτουργικό επίπεδο σπιτιού»

«Μεγάλωσα σε ένα πέτρινο σπίτι», λέει ο Seyfried. «Απλώς αγαπώ την ιστορία και μου αρέσει η μυρωδιά του παλιού ξύλου. Μυρίζει η ιστορία. Ξέρεις τι εννοώ?”

Ο Zames και ο Stief έκαναν ό,τι μπορούσαν για να εμποτίσουν λίγο το πνεύμα της εξοχής στον χώρο του Seyfried στη Νέα Υόρκη, ενώ τίμησαν επίσης την αρχιτεκτονική του κτιρίου. «Θέλαμε να φέρουμε λίγη από την αίσθηση αυτού που κάναμε στο σπίτι της στα πάνω, γιατί πηγαινοέρχεται μεταξύ των δύο. Δεν θέλουμε να είναι μια δραματική αλλαγή», λέει ο Zames. «Η Amanda δεν είναι πραγματικά ένα επίσημο άτομο και η διατήρηση μιας χαλαρής ατμόσφαιρας ήταν πολύ σημαντική».

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments