Πολιτική

Νέο «χτύπημα» Στ. Κασσελάκη: Θα παράγουμε νόμους μέσω… TikTok [vid]

Νέο «χτύπημα» Στ. Κασσελάκη: Θα παράγουμε νόμους μέσω… TikTok [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Με νέα ανάρτηση στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης «ξαναχτυπά», προκαλώντας αμφιθυμικά συναισθήματα.

Με νέα ανάρτηση στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης «ξαναχτυπά», προκαλώντας αμφιθυμικά συναισθήματα.

Με νέα ανάρτηση στα social media ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανος Κασσελάκης «ξαναχτυπά», προκαλώντας αμφιθυμικά συναισθήματα.

Με νέο βίντεο στο TikTok ο Στέφανος Κασσελάκης μας ξεναγεί στο γραφείο του στη Βουλή και τονίζει πως τα μέλη του κόμματος θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα, μέσα σε ένα εντελώς νέο πλαίσιο, το οποίο θα βοηθά σε συνεχείς προτάσεις νόμων και παρεμβάσεων. «Φτιάχνουμε κυβερνητικό πρόγραμμα όχι λίγο πριν τις εκλογές, αλλά από σήμερα», εξηγεί.

Αναλυτικά ο Στέφανος Κασσελάκης αναφέρει:

«Εδώ στη Βουλή ψηφίζονται νόμοι. Αλλά αυτοί οι νόμοι παράγονται από κυβερνητικούς βουλευτές, οι οποίοι είναι σε κλειστά γραφεία και είναι κυρίως “χειροκροτητές”. Δεν πρέπει να λειτουργεί έτσι η πολιτική» αναφέρει και συνεχίζει λέγοντας ότι «σε αυτό το σύστημα εμείς βάζουμε φωτιά. Και χτίζουμε κάτι τελείως καινούργιο. Πώς θα γίνει αυτό; Ενεργοποιούμε τα τμήματα του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ, όπως προβλέπει το καταστατικό μας. Τα μέλη θα παράγουν πολιτική με ψηφιακά μέσα. Ξέρετε τι σημαίνει αυτό; Σημαίνει ότι φτιάχνουμε κυβερνητικό πρόγραμμα όχι λίγο πριν τις εκλογές, αλλά από σήμερα. Θα τους τρελάνουμε με προτάσεις νόμων και παρεμβάσεις, διότι αυτό είναι τελείως νέο μοντέλο παραγωγή πολιτικής. Και χρειάζεται μόνο ένα: Εσένα. Γίνε μέλος στο isyriza.gr».

Δείτε το βίντεο: 

@skasselakis Μπες στο isyriza.gr και γίνε και εσύ μέλος! #κασσελάκης #fypgreece #fyp #φοργιου #ΣΥΡΙΖΑ ♬ πρωτότυπος ήχος – Stefanos Kasselakis

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments