Αθλητισμός

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Παναθηναϊκό με Μεϊτέ αλλά χωρίς Νάσμπεργκ [vid]

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για Παναθηναϊκό με Μεϊτέ αλλά χωρίς Νάσμπεργκ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική της Super League στο «Απόστολος Νικολαΐδης»

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου γνωστοποίησε την αποστολή του ΠΑΟΚ για το ντέρμπι στο «Απόστολος Νικολαΐδης» κόντρα στον Παναθηναϊκό (1/10, 19:30) με τον Σουαλιό Μεΐτέ να βρίσκεται μέσα σε αυτή σε αντίθεση με τον Ιβάν Νάσμπεργκ που έμεινε εκτός λόγω ενοχλήσεων.

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό για την 7η αγωνιστική της Super League στο «Απόστολος Νικολαΐδης» (1/10, 19:30) με τον Ραζβάν Λουτσέσκου να κάνει γνωστή την αποστολή για το ντέρμπι.

Μέσα σε αυτή βρίσκεται ο Σουαλιό Μεΐτέ ο οποίος προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στη διάθεση του Ρουμάνου τεχνικού. Ο Ιβάν Νάσμπεργκ αισθάνθηκε ενοχλήσεις και θα απουσιάσει, ενώ οι Μάρκος Αντόνιο και Φιλίπε Σοάρες συνέχισαν με ατομικό πρόγραμμα. Εκτός για λόγους τακτικής έμειναν οι Ζοάν Σάστρε και Λευτέρης Λύρατζης.

Αναλυτικά η αποστολή του ΠΑΟΚ: Κοτάρσκι , Ζίβκοβιτς , Ταλιχμανίδης , Κεντζιόρα , Βιεϊρίνια , Εκόνγκ , Μιχαηλίδης , Κουλιεράκης , Μπάμπα , Ράφα Σοάρες , Τσιγγάρας , Σβαμπ , Οζντόεφ , Μεϊτέ , Μουργκ , Κωνσταντέλιας , Τάισον , Ντεσπόντοφ , Α.Ζίβκοβιτς , Σαμάτα , Μπράντον .

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments