Αθλητισμός

Ούτε Πινέδα ούτε Αραούχο – Αυτή θα ήταν η… κλοπή της 20ετίας του Ολυμπιακού σε ΑΕΚ [vid]

Ούτε Πινέδα ούτε Αραούχο – Αυτή θα ήταν η… κλοπή της 20ετίας του Ολυμπιακού σε ΑΕΚ [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363592] SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΟΣΦΠ. (ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Μεγάλη είναι η κόντρα ανάμεσα στις δύο ομάδες τα τελευταία χρόνια, ξανά, καθώς ο πρωταθλητισμός με συνέπεια που επιδιώκουν αμφότερες δεν μπορεί να έχει άλλα αποτελέσματα.

Ερυθρόλευκοι και Κιτρινόμαυροι δεν έχουν καταφέρει να μονιάσουν και ο λόγος δεν είναι μόνο όσα γίνονται στην ΕΠΟ, με τους διαιτητές κ.λπ., αλλά και παρασκήνια με πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον που δεν έχουν γραφτεί.

Ας κάνουμε μια αρχή εμείς, εδώ, τώρα, που θα αποκαλύψει σε έναν βαθμό γιατί συνεχίζεται αυτή η κόντρα, δεδομένου ότι δεν είναι και λίγο να μαθαίνεις ότι μια ομάδα σε αυτό το επίπεδο θέλει να πάρει ένα βασικότατο στέλεχος της άλλης! Μόνο που αυτό το στέλεχος δεν είναι ποδοσφαιριστής.

Ποιος είναι; Ο Ματίας Αλμέιδα! Γιατί μπορεί τώρα ο Ολυμπιακός να έχει στην άκρη τού πάγκου του τον Ντιέγκο Μαρτίνεθ, με νωπή εντολή από τη διοίκηση και της απόλυτης εμπιστοσύνης τού Αντόνιο Κορδόν, αλλά μέχρι να τον κλείσει η ομάδα ήταν χωρίς τεχνικό! Κι εδώ είναι που υπάρχει η πληροφορία για τον κόουτς της ΑΕΚ.

Γιατί αυτό που είχε κυκλοφορήσει, τότε, στα ψαγμένα δημοσιογραφικά στέκια, ήταν ότι ο άνθρωπος κοντά στην διοίκηση των Πειραιωτών είχε ρωτήσει για να μάθει (προφανώς όχι στη διοίκηση της Ένωσης αλλά σε ανθρώπους που γνώριζαν πρόσωπα και καταστάσεις) αν υπάρχει ρήτρα για τον Αλμέιδα!

Τα υπόλοιπα είναι αρχαία Ιστορία, από την άποψη ότι σήμερα που το γράφουμε ο Ολυμπιακός έχει προπονητή και τα λοιπά και τα λοιπά. Μην βιαστείτε, όμως, να πείτε “Αυτα δεν γίνονται” και τέτοια. Γιατί και για τον Ντούσαν Μπάγεβιτς έτσι έλεγαν την εποχή του Σωκράτη Κόκκαλη στο Λιμάνι και η Ιστορία μάς διδάσκει ότι είναι καλό ποτέ να μην λέμε ποτέ…

Πηγή: sportdog.gr

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments