Αθλητισμός

Παναθηναϊκός: Το πρότζεκτ Ιωαννίδης έχει μπει στις σωστές ράγες [vid]

Παναθηναϊκός: Το πρότζεκτ Ιωαννίδης έχει μπει στις σωστές ράγες [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: [363775] SUPER LEAGUE / ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ - ΑΕΚ. (ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Φώτης Ιωαννίδης έχει αρχίσει τη σεζόν εξαιρετικά και το πρότζεκτ του Παναθηναϊκού με την εξέλιξη του συγκεκριμένου παίκτη δεν έχει τερματίσει. Έχει δρόμο για να φτάσει στο limit up.

Ο Φώτης Ιωαννίδης ό,τι έκανε κατά την περσινή σεζόν σε 42 αναμετρήσεις είναι πολύ κοντά στο να το ξεπεράσει εφέτος σε μόλις 12 ματς που έχει αγωνιστεί με τη φανέλα του Παναθηναϊκού. Τη σεζόν 22/23 ο 23χρονος φορ τελείωσε με 7 γκολ και 4 ασίστ. Για το 23/24 τον αριθμό των πασών για γκολ της έχει φτάσει ήδη ενώ στα τέρματα υπολείπεται μόλις ένα.

Το πρότζεκτ Ιωαννίδης έχει μπει στις σωστές ράγες και βάσει αυτών που δείχνει στο χορτάρι ο παίκτης δεν έχουμε δει το limit up του. Υπάρχει συνέχεια. Ο πρώην επιθετικός του Λεβαδειακού τη δεδομένη στιγμή δείχνει να είναι ο πιο εξελιγμένος αθλητής του πρωταθλήματος. Διότι πολύ απλά ο Ιωαννίδης έχει προσθέσει κι έχει δουλέψει κομμάτια στο παιχνίδι του που δεν είχαν φανεί από τότε που έκανε το βήμα παραπάνω με φόντο τη Λεωφόρο Αλεξάνδρας σύμφωνα με το sport24.gr

Ο Ιωαννίδης έγινε πιο συνεπής στη σχέση του με τα δίχτυα και εξαιρετικά ώριμος γενικότερα στον τρόπο με τον οποίο προσεγγίζει τα παιχνίδια. Δεν βασίζεται πλέον αποκλειστικά στα εξαιρετικά σωματικά του προσόντα. Η έκρηξη του Φώτη Ιωαννίδη περιέχει φαντασία στο χορτάρι, ιδέες και χαρακτηριστικά καλής τεχνικής κατάρτισης.

Όσοι παρακολουθούν τον Ιωαννίδη από την εποχή του Λεβαδειακού βλέπουν έναν εντελώς διαφορετικό παίκτη. Όχι εκείνο το δυνατό παιδί που όργωνε το γήπεδο και έδινε μάχες με τα στόπερ προσπαθώντας να ξεκλειδώσει διαδρόμους. Ο 23χρονος φορ, πλέον, φτιάχνει πράγματα στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού: Απειλεί, σκοράρει, ανοίγει χώρους, έχει καλύτερη αντίληψη των συνθηκών αγώνα.

Έχει γίνει περισσότερο σύνθετος κάτι που τον κάνει ωραίο στο μάτι. Είναι διαφορετικό να βλέπεις στο γήπεδο έναν παίκτη που απλά μάχεται και άλλος κόσμος όταν τον παρακολουθείς και να μάχεται και να είναι ουσιαστικός. Ο Ιωαννίδης είναι από τη φουρνιά των Ελλήνων παικτών που έχει παρακολουθηθεί αρκετά από τους ξένους σκάουτ.

Δηλαδή όποιος θα έρθει να τον δει εκ νέου και τον γνωρίζει από τα παλιά μόνο ενθουσιασμό θα του προκαλέσει η εξέλιξή του. Φυσικά, και η τιμή του παίκτη ουδεμία σχέση έχει με αυτή του παρελθόντος. Ο Ιωαννίδης φαίνεται πως έχει ρίξει πολλή δουλειά για να φτάσει στα σημερινά στάνταρ. Έτσι, λοιπόν, προκύπτει πως ο Παναθηναϊκός ανεβάζει την αξία του ελληνικού στοιχείου και με τον Ιωαννίδη μπροστάρη ακολουθεί ο Βαγιαννίδης που στάθηκε άτυχος μετά από τις εντυπωσιακές του εμφανίσεις τα ευρωπαϊκά παιχνίδια.

Το πρότζεκτ Ιωαννίδη τη δεδομένη στιγμή μοιάζει να είναι το πιο ενδιαφέρον στο ελληνικό πρωτάθλημα. Μένει να δούμε ποια θα είναι η εξέλιξή του και το μάρκετ που θα έχει δημιουργηθεί γύρω του αρχές γενομένης από τον Ιανουάριο.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments