Αθλητισμός

“Πετάει την μπάλα και χαζεύει τους αμυντικούς – Θα ξεπεράσει τον Ποντένσε [vid]

“Πετάει την μπάλα και χαζεύει τους αμυντικούς – Θα ξεπεράσει τον Ποντένσε [vid]

Πηγή Φωτογραφίας: Eurokinissi (Αρχείου), Το όνομα του πεπειραμένου άσου επέστρεψε στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών (είχε συνδεθεί, ξανά, με τους Ερυθρόλευκους στις αρχές Σεπτεμβρίου), καθώς φαίνεται ότι δεν έχουν διαγράψει το όνομα του από τη λίστα τους.

"Περιφερειακός, τεχνίτης, ψηλός, ένας... παίκτης-άλογο"! Το sportdog.gr παρουσιάζει τον Λατίνο άσο με το τεράστιο ταλέντο και το potential να γίνει σούπερ σταρ, ο οποίος αφού έκανε το... μπαμ στη Βραζιλία, ετοιμάζεται για την Ευρώπη και το Λιμάνι

Ολυμπιακός – Μπρούνο Ενρίκε:  Το όνομα του πεπειραμένου άσου επέστρεψε στο ρεπορτάζ των Πειραιωτών (είχε συνδεθεί, ξανά, με τους Ερυθρόλευκους στις αρχές Σεπτεμβρίου), καθώς φαίνεται ότι δεν έχουν διαγράψει το όνομα του από τη λίστα τους.

Πρόκειται για εξαιρετική περίπτωση από τη Βραζιλία, με το συμβόλαιο μάλιστα του Ενρίκε να ολοκληρώνεται τον προσεχή Δεκέμβρη – Άρα μπορεί να έρθει χωρίς να χρειάζεται διαπραγμάτευση με κάποια ομάδα. Μάλιστα, υπάρχει ρεπορτάζ για αποχώρηση του Σκάρπα τον Δεκέμβρη και, σε κάθε περίπτωση, από τη στιγμή που μέχρι το τέλος τού 2023 ο Ροντινέι αναμένεται να πάρει κοινοτικό διαβατήριο, θα υπάρχει θέση ξένου στην ομάδα.

Ο 32χρονος διεθνής Βραζιλιάνος άσος έχει τεράστια θητεία στο ποδόσφαιρο της χώρας του, με διακρίσεις και τίτλους, παρόλα αυτά η θέση του στο γήπεδο είναι τέτοια που οι Ερυθρόλευκοι δεν χρειάζονται ενίσχυση – Παίζει κυρίως ως αριστερός εξτρέμ αλλά, γενικότερα, είναι κάτι σαν δεύτερος επιθετικός ή κυνηγός.

Το sportdog επικοινώνησε με τον Άκη Αχλατλή, δημοσιογράφο που γνωρίζει άριστα το ποδόσφαιρο Λατινική Αμερική, προκειμένου να μας μιλήσει για την περίπτωση του Ενρίκε και το ενδεχόμενο να έρθει στην Ελλάδα.

“Άλογο ο Μπρούνο Ενρίκε – Για αυτό δεν μπορεί να αφήσει στον πάγκο Ποντένσε – Έχει το πακέτο”

“Είναι από τα μεγάλα αστέρια της Φλαμένγκο, ένας παίκτης-άλογο που πετάει την μπάλα και χαζεύει τους αμυντικούς. Φαινόταν από τα πρώτα βήματα οτι θα “βγει” αυτός ο παίκτης. Ήταν συμπαίκτης με τον Ροντινέι στη Φλαμένγκο. Θα παίξει έξω αριστερά, θα κόψει μέσα, γλυκό πόδι, ωραία ντρίπλα, έχει το πακέτο. Περιφερειακός, τεχνίτης, ψηλός, κοντρολάρει την μπάλα”, σχολίασε αρχικά ο καλός συνάδελφος.

Μπορεί να συνυπάρξει με τον Ποντένσε στην ίδια 11άδα – Για παράδειγμα να παίξει ο Μπρούνο Ενρίκε δεξιά;

“Δεξιά δεν τον θυμάμαι να παίζει, αλλά δεν είναι στη φάση σήμερα να αφήσει πάγκο τον Ποντένσε. Έχει το potential για να το κάνει, αλλά τώρα όπως είναι όχι γιατί προέρχεται από τραυματισμούς – Το κακό με τον Ενρίκε είναι ότι από πέρυσι είχε δύο σοβαρούς τραυματισμούς”.

Έχει επανέλθει;

“Το τελευταίο διάστημα παίζει καλά, αν και η Φλαμένγκο είναι πολύ κακή φέτος. Αλλά δεν μου βγάζει αυτό που έβγαζε πριν. Το τάιμινγκ για την κατάσταση του παίκτη δεν είναι ότι θα πιάσει άμεσα το απόλυτο. Αλλά ξεκάθαρα έχει χαρακτηριστικά παιχταρά, δεν το συζητάμε”.

Διαβάστε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο

ΚΑΤΕΒΑΣΤΕ ΤΟ APP ΤΟΥ PAGENEWS PAGENEWS.gr - App Store PAGENEWS.gr - Google Play

Το σχόλιο σας

Loading Comments